Pålsjö, Helsingborg

Senderödsvägen 25

Såld
  • 1 rum
  • 27 kvm
  • Bostadsrätt

Kvadratsmart markplans-etta uppförd 2024 med låga kostnader & stor uteplats!

Övernattningslägenhet, första bostad eller compact living - här bor du i 27 väldisponerade kvadratmeter med låga boendekostnader, stor uteplats & gångavstånd till vacker natur!

Nu finns möjligheten att förvärva denna nyproducerade markplanslägenhet, uppförd 2024 av Granitor Properties, i natursköna Pålsjö. Bostaden fördelar sina 27 kvm på ett allrum med kök, hall med gott om garderober samt ett helkaklat badrum med tvättmaskiner. Oavsett om du är ute efter en övernattningslägenhet, första bostad eller bara en bostad med låga boendekostnader - så har du goda förutsättningar att bo väldigt prisvärt och bekvämt i denna kvadratsmarta etta. Lägg där till alla sommarkvällar som kan tillägnas på uteplatsen om ca 17 kvm i sydväst-läge.

Till lägenheten hör ett källarförråd och föreningens medlemmar har möjlighet att hyra p-plats mot en kostnad. Här bor man med närhet till grönområden, natur och aktiviteter. Pålsjö skog och närbutiker ligger inom gångavstånd och med buss tar vi oss till centrum på mindre än 10 minuter.

Välkommen att anmäla ditt intresse till oss på SkandiaMäklarna!

Mer om mäklarna