Oceanhamnen, Helsingborg

Redaregatan 33

REDO™
  • 3 rum
  • 94,5 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 5 995 000 kr
Månadsavgift: 4 602 kr/mån

Lyxigt boende för köparen som vill bo i nytt & fräscht!

Lyxigt boende för köparen som vill bo i nytt & fräscht!

Välkommen till Redaregatan 33 och en av Oceanhamnens trevliga treor. Här bor du intill Oceanpiren med närhet till hamn, serviceutbud och centrum. En nyproducerad bostad uppförd 2020 med 94,5 välplanerade kvadratmeter. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Balkong med utsikt mot sundet och möjlighet till underjordiskt garage. Bostadens läge i fastigheten erbjuder fri sikt och minimal insyn.

Hissen från markplan tar oss hela vägen upp till bostaden. Väl innanför dörrarna möts vi av enhetlighet där stilrena materialval går i en röd tråd. Fullutrustat kök från Vedum med åskblåa köksluckor, matchande bänkskiva, stilsäkra handtag och fint stänkskydd . Köket är utrustat med avfallskvarn, kyl, frys, köksfläkt, induktionshäll, ugn, micro och diskmaskin. Samtliga vitvaror från Bosch. Vidare har vi en enkel gäst-wc samt ett helkaklat badrum med grå klinker på golvet samt vitt kakel på väggarna. Badrummet är utrustat med toalettstol (vakum), duschväggar , golvvärme, spotlights, väggskåp, arbetsbänk, tvättmaskin och torktumlare, även dessa från Bosch. I samtliga rum vilar ett 3-stavs ekparkett, matchande trösklar, släta vita innerdörrar och garderober. Härliga detaljer som fönsterbänkar i natursten, stora fönster och social planlösning.

En perfekt bostad bostadsrätt för köparen som letar efter något nytt och fräscht. Som bostadsrättsinnehavare finns det varsitt källarförråd och möjligheten till underjordiskt garage (separat kö). På våning 6 finns det en gemensam takterass som medlemmarna får nyttja. Dessutom har föreningen en gemensamhetslokal med en lägenhet som går att hyra för 300kr/natten.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Oceanhamnen, Helsingborg

Redaregatan 33

  • Gemensam Takterass
    Gemensam Takterass
  • Gemensam Takterass
    Gemensam Takterass

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.