Oceanhamnen, Helsingborg

Vågbrytargränd 1

Såld
  • 3 rum
  • 84 kvm
  • Bostadsrätt

Lyxigt boende för köparen som vill bo i nytt & fräscht!

Lyxigt boende för köparen som vill bo i nytt & fräscht!

Välkommen till Vågbrytargränd 1 och en av Oceanhamnens trevliga treor. Här bor du intill Oceanpiren med närhet till hamn, serviceutbud och centrum. En nyproducerad bostad uppförd 2021 med 84 välplanerade kvadratmeter. Genomgående planlösning med härligt ljusinsläpp. Balkong mot innergården och möjlighet till underjordiskt garage i fastigheten. Ett bostadsprojekt uppfört av Sundsprojekt med tillträde maj 2021!

Hissen från markplan tar oss hela vägen upp till bostaden. Väl innanför dörrarna möts vi av enhetlighet där stilrena materialval går i en röd tråd. Fullutrustat kök från Vedum med gråa köksluckor, bänkskiva i komposit, stilsäkra handtag och stänkskydd av samma kompositsten som bänkskivan . Köket är utrustat med avfallskvarn, kyl, frys, köksfläkt, induktionshäll, ugn, micro och diskmaskin. Samtliga vitvaror från Siemens. Vidare har vi ett helkaklat badrum med grå klinker/kakel på golv(15x15cm) och väggar (30x30cm). Badrummet är utrustat med toalettstol (vakum), duschväggar med blank aluminiumprofil, golvvärme, spotlights, väggskåp, arbetsbänk, tvättmaskin och torktumlare, även dessa från Siemens. I samtliga rum vilar ett 3-stavs ekparkett, matchande trösklar, släta vita innerdörrar och garderober. Härliga detaljer som fönsterbänkar i natursten, stora fönster och social planlösning.

En perfekt nyproducerad bostadsrätt för köparen som letar efter något nytt och fräscht. Som bostadsrättsinnehavare finns det varsitt källarförråd och möjligheten till underjordiskt garage (separat kö).

OBS! Viss avvikelse i beskrivningen kan förekomma, då bostaden inte är tillträd av köparen mot Sundsprojekt än.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Mer om mäklarna