Oceanhamnen, Helsingborg

Redaregatan 30

Såld
  • 2 rum
  • 53,5 kvm
  • Bostadsrätt

Låg avgift! balkong med söderläge! Miljövänligt hus!

Svårslagen bostad på Redaregatan 30

Denna exklusiva tvåa på Redaregatan 30 är en pärla med en oslagbar beliggenhet. Här finner du en genomtänkt och välplanerad lägenhet som erbjuder det bästa av både komfort och enastående utsikt.
Lägenheten är strategiskt placerad i sydvästläge, vilket innebär att du kan njuta av solens strålar under större delen av dagen. Det generösa ljusinsläppet gör den öppna planlösningen ännu mer inbjudande. När du kliver in genom dörren på fjärde våningen med hissen, möts du av en rymlig hall som erbjuder gott om förvaringsmöjligheter. Här finns ett praktiskt förråd och garderober där du enkelt kan organisera dina ägodelar.

Från hallen tar du dig vidare till det smart utformade köket, som är utrustat med högkvalitativa vitvaror och en praktisk matkvarn. Den öppna planlösningen skapar en harmonisk koppling till det rymliga vardagsrummet, som utgör hjärtat av lägenheten. Härifrån har du direkt tillgång till den soliga balkongen, där du kan njuta av frisk luft och vacker utsikt över Öresund. Sovrummet är generöst tilltaget och erbjuder en lugn oas där du kan koppla av. Badrummet är elegant inrett. Kvaliteten och smaken genomsyrar varje hörn av denna bostad.

Boende i Brf Ophelia bryggan har tillgång till en rad fantastiska faciliteter. På de gemensamma takterrasser kan du avnjuta en hisnande utsikt över området, och den lummiga innergården erbjuder mysiga uteplatser. För cyklister finns ett särskilt cykelförråd, och om du äger en bil kan du parkera den i det bekväma garaget under byggnaden (laddstolpe finns).

Det är också värt att notera att detta bostadskomplex är särskilt miljövänligt, vilket gör det till en del av Oceanhamnen's satsning på att skapa en smartare stad med fokus på innovation och ökad livskvalitet. Området har redan blivit uppmärksammat och uppskattat av besökare från hela Sverige, särskilt under H22-evenemanget som ägde rum sommaren 2022.
Det bästa av allt är att du har gångavstånd till Helsingborgs centralstation, där du kan hoppa på tåg och bussar som tar dig till olika delar av staden och omgivningen. Dessutom erbjuder närområdet en mängd serviceanläggningar, en lekplats för de minsta och härliga promenadstråk som tar dig ända till stranden.

Denna bostad är en unik möjlighet att skapa ditt drömhem i en av Helsingborgs mest eftertraktade områden. Varmt välkommen på visning och upptäck allt detta fantastiska boende har att erbjuda!

Mer om mäklarna