Oceanhamnen, Helsingborg

Redaregatan 33

Såld
  • 3 rum
  • 81 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad & luftig trea med ca tre meter takhöjd och egen uteplats!

Ett stenkast från sundet, båthamnen och centrums breda utbud kan du nu förvärva denna mycket trevliga bostadsrätt uppförd 2020. Lägenheten är genomgående och fördelar sina 81 kvadratmeter på tre rum och kök, med egen uteplats och hela tre meter i takhöjd!

Invändigt finner vi en fin planlösning med tidlösa materialval, luftiga rum och öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Köket från Vedum erbjuder vita släta köksluckor med matchande kakel och bänkskiva, gott om arbetsyta och intill finner vi plats för ett större matbord. Vardagsrummet är lättmöblerat och inbringar fint ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier och högt i tak. Vidare finner vi två sovrum, varav ett master-bedroom med utgång till den mycket fina uteplatsen mot innergården. Slutligen har vi ett helkaklat badrum med riktigt fin inredning, tvättmaskin, torktumlare, tvättbänk och gott om förvaringsskåp. Sammantaget finner vi en inflyttningsklar och välskött bostadsrätt på Oceanhamnen redo att ta emot sin nya ägare.

Föreningens medlemmar har tillgång till en magiskt takterrass med läcker utsikt, underjordiskt garage samt tillgång till en bilpoolsbil. Utöver detta har varje bostadsrätt varsitt förråd i källarplan samt tillgång till cykelrum, miljörum och barnvagns/rullstols-rum. Här bor man i en ny stadsdel som ingår i ett långsiktigt stadsprojekt (H+). Kajpromenad, gång/cykel-väg, hamn och centrum knyts ihop med spännande bostäder, lokaler, hotell och kontor som överträffar förväntningar.

Varmt välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna!

Mer om mäklarna