Oceanhamnen, Helsingborg

Redaregatan 34

REDO™
  • 2 rum
  • 53 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 2 495 000 kr
Månadsavgift: 2 975 kr/mån

Drömhem vid havet med låg avgift!

Drömhem vid havet

Här på Redaregatan 34 i Oceanhamnen öppnar sig möjligheten till det perfekta boendet, där drömmar om havsutsikter och en bekymmersfri vardag blir verklighet. Detta är inte bara en bostad, utan en livsstil som omfamnar dig med den friska havsbrisen och alla bekvämligheter du kan önska dig. Detta är även ett miljövänligt hus (uppfyller kraven till ränterabatt).

Stig in i denna magnifika tvåa och låt dig omedelbart omfamnas av det nya och fräscha köket. Designen är tidlös och stilren, skapad med omsorg och tanke på din vardag. Här finner du alla kökstillbehör som krävs för att skapa kulinariska mästerverk och njuta av kvällsmiddagar. Den öppna planlösningen med generös takhöjd smälter samman köket med det rymliga vardagsrummet, vilket utgör hjärtat av denna bostad. Här är det enkelt att samla nära och kära för middagar eller kvällar fyllda med spel och skratt. I anslutning till vardagsrummet finner vi balkongen med utsikt över kanalen och Helsingborgs stadslandskap. I anslutning till vardagsrummet finner du det rymliga sovrummet, där en dubbelsäng enkelt får plats. Badrummet är ett exempel på enkelt och tidlöst design, med lyxiga detaljer som höjer standarden och du har även tillgång till en tvättmaskin.

Men det är inte bara bostaden som gör Redaregatan 34 till något alldeles extra. Här blir du en del av en välskött förening med en låg månadsavgift. Föreningen erbjuder en rad fördelar, inklusive möjligheten att hyra en av de 50 garageplatserna (möjlighet till laddstolpe finns). Dessutom kan du njuta av två gemensamma takterrasser var av den ena erbjuder möjlighet till din alldeles egna odlingslåda. Du har även tillgång till egen brygga, som du når direkt från fastigheten och som är till för medlemmarnas njutning. Bostaden är nära ansluten till kollektivtrafiken i Helsingborg och underlättar för dem som behöver pendla.

Så varför vänta? Kontakta ansvarig mäklare för mer information och ta det första steget mot att göra denna bostad till ditt nya hem. Välkommen till ditt nya liv vid havet, välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Oceanhamnen, Helsingborg

Redaregatan 34

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.