Norr, Helsingborg

Tågagatan 9

Såld
  • 3 rum
  • 86 kvm
  • Bostadsrätt

Drömboende på våning 7/7 med inglasad balkong och magisk utsikt över Öresund!

Förstklassigt läge på våning 7/7, magisk havsutsikt, inglasad balkong, genomgående och välplanerad planlösning - varmt välkommen till ett fantastiskt boende!

På förstklassigt läge och högst upp i huset på våning 7 av 7 kan man inget annat än häpnas över den fantastiska utsikten som erbjuds. Dag som natt kan man följa allt från stora kryssningsfartyg till mindre fiskebåtar som passerar förbi i Öresund för att en stund senare försvinna bort i horisonten. När solen går ned och kvällen tar vid, förvandlas sundet och Helsingörs upplysta kust till ett magiskt skådespel, vilket skapar en helt otroligt atmosfär. Denna underbara vy blir aldrig tråkig!

Den genomgående bostaden har två sovrum av bra storlek, båda utrustade med gott om förvaring och en härlig utsikt över stadens takåsar. Köket ligger separat och erbjuder plats för en mindre matgrupp, perfekt om man vill ta sitt morgonkaffe och kika ut över sundet. Vardagsrummet som med sina stora fönster och öppna yta erbjuder gott om plats för både sällskapsytor och en större matgrupp, här kan man med andra ord med stor flexibilitet möblera efter eget tycke och smak. Från vardagsrummet finner vi även utgången till den inglasade balkongen där man med fördel spenderar den varmare tiden av året med en helt otrolig utsikt över Öresund. Bostaden har dessutom fördelen av att vara utrustad med ett helkaklat badrum samt en gästtoalett.

Denna bodröm på Norr ligger i ett av stadens mest eftertraktade områden med närhet till en mängd populära restauranger och caféer. Någon minuts promenad tar dig till Gröningen och Fria Bad med sina vackra stränder och badmöjligheter. För den som vill utforska stadens generösa utbud av butiker och restauranger är det inte längre än någon minut bort. Sammantaget presenteras en underbar och välplanerad lägenhet med fantastisk utsikt. Om du värdesätter ett förstklassigt läge och en livsstil i toppklass, då kan detta vara ditt nya hem!

Varmt välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna!

Mer om mäklarna