Norr, Helsingborg

Drottninggatan 94

REDO™
  • 2 rum
  • 95 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 3 295 000 kr
Månadsavgift: 5 327 kr/mån

Stor sekelskiftestvåa på förstklassigt läge!

En halv trappa upp i en fastighet anno 1882, belägen längs Helsingborgs paradgata, finner du denna magnifika bostad. Här kan du njuta av generösa 95 kvadratmeter och en takhöjd som sträcker sig över 3,5 meter. Lägenheten är präglad av tidstypiska detaljer såsom genomgående vackra plankgolv, eleganta pardörrar och förtjusande stuckaturer, som ger bostaden en oemotståndlig charm och karaktär. Stora fönster längs Drottninggatan och Hallgatan fyller lägenheten med naturligt ljus och skapar en känsla av rymlighet och öppenhet.

När du kliver in genom de majestätiska pardörrarna möts du av den rika rymden som takhöjden ger. Köket som är stilfullt inrett av HTH bjuder på generös förvaring och arbetsytor. Vidare in i bostaden möts du av ett ljust och rymligt vardagsrum med plats för både stora soffor och en större matgrupp - perfekt för sociala sammankomster med vänner och familj. Sovrummet nås från både hallen och vardagsrummet, är rymligt och rymmer en dubbelsäng samt annan möblering. Det helkaklade badrummet är väl tilltaget och praktiskt med en egen kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Dessutom erbjuder bostaden inte mindre än tre generösa garderober som gott och väl möter dina förvaringsbehov.

Denna bodröm på Drottninggatan ligger i ett av stadens mest eftertraktade områden med närhet till en mängd populära restauranger och caféer. Några minuters promenad tar dig till Gröningen och Fria Bad med sina vackra stränder och badmöjligheter. För den som vill utforska stadens butiker och restauranger är det inte längre än någon minut bort. Sammantaget presenteras här en underbar lägenhet som förenar charm och generösa utrymmen på ett fantastiskt sätt. Om du värdesätter ett förstklassigt läge och en livsstil i toppklass, då kan detta vara ditt nya hem!

Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Norr, Helsingborg

Drottninggatan 94

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.