Naturglimten, Helsingborg

Älvkvarnsgatan 117

Såld
  • 2 rum
  • 64 kvm
  • Bostadsrätt

Välkommen till denna smart planerade tvårummare på markplan, komplett med två underbara uteplatser

Välkommen till denna smart planerade tvårummare på markplan, komplett med två underbara uteplatser

MARKPLAN/ TVÅ UTEPLATSER / SOL HELA DAGEN

Välkommen till denna smart planerade tvårummare på markplan, komplett med två underbara uteplatser som fångar solens strålar från norr till sydväst! Upptäck en bostad där varje kvadratmeter är optimerad för maximal funktion och trivsel.

Börja din dag genom att öppna altandörren i köket och avnjut en lugn frukost i förmiddagssolen, omgiven av grönska som skapar en avkopplande atmosfär. Den här platsen blir även en perfekt oas för eftermiddagsfikat, där du kan njuta av skugga under de varmaste dagarna.

Direkt från vardagsrummet når du den rymliga uteplatsen klädd i trädäck, perfekt för sommarkvällar med nära och kära. Här blir din uteplats en naturlig förlängning av vardagsrummet och erbjuder en underbar plats för gemenskap och avkoppling.

När du stiger in i bostaden välkomnas du av en smart planerad yta på 64 kvadratmeter. Genom den rymliga hallen når du sovrummet, till vänster, med gott om plats för en dubbelsäng, förvaring och arbetsplats. Till höger från hallen finner du ett rymligt badrum med bekväma tvättmöjligheter. En praktisk klädkammare erbjuder extra förvaringsutrymme och gör det enkelt att hålla ordning.

Köket, komplett med modern maskinpark och plats för matbord, öppnar upp mot vardagsrummet och bjuder in till mysiga stunder. Härifrån når du även den stora uteplatsen, perfekt för att njuta av både inomhuskomfort och utelivets fördelar.

Denna bostad harmoniserar perfekt med naturen och skapar minnesvärda ögonblick på de fantastiska uteplatserna. Området Naturglimten erbjuder en lugn och harmonisk livsstil med närhet till service, vackra promenadområden och bekväm kollektivtrafik som tar dig till centrum på under 10 minuter. Föreningen är ekonomiskt stabil och erbjuder garageplats samt vanliga parkeringsplatser för dig med bil.

Varmt välkommen på visning
Välkommen hem!

Mer om mäklarna