Miatorp, Helsingborg

Skogsgatan 26

  • 5 rum
  • 115 kvm
  • Radhus
Högstbjudande 3 495 000 kr
Månadsavgift: 7 783 kr/mån

Välplanerat 2-plans radhus med solceller, egen uteplats, två förråd & p-plats!

I ett av Helsingborgs nyare område kan vi äntligen presentera detta bostadsrättsradhus på två plan. Spårvagnshallarna är namnet på kvarteret och beläget i södra Helsingborg där ni når pulsen i centrum inom bekvämligt avstånd. Med doften från Öresund på en blåsig dag och doften från bark i närmiljön bor du i ett lugnt och fridfullt område. Utöver den natursköna omgivningen och blandade bebyggelsen finns dessutom skola, förskola, aktiviteter, Råå småbåtshamn, mataffärer och service inom nära räckhåll. En perfekt kombination för familjen!

Huset fördelar sina 115 kvadratmeter på två plan med fem rum och utöver finner ni även två stycken helkaklade badrum, ett på vardera våningsplan. Stig in genom ytterdörren där du hänger av dig ytterkläderna bekvämt i en stor hall med goda förvaringsmöjligheter. Vidare in i bostaden finner man ett allrum som innefattar kök, matplats och vardagsrum öppet i ett. Köket erbjuder hög standard med bra arbetsytor och förvaring. Planlösningen på entréplan gör det enkelt att antingen bjuda över vänner och familj på middag eller arrangera ett barnkalas. Med stora fönsterpartier och en glasdörr får köket & vardagsrummet ett fint ljusinsläpp. Kliv ut genom glasdörren och njut av uteplatsen som med sitt västerläge bjuder på många soltimmar. En trappa upp presenteras tre stycken sovrum av generös storlek, vidare finns det även ett allrum som enkelt kan göras till ett fjärde sovrum samt en klädkammare och ytligare ett helkaklat badrummet.

Huset uppfördes under -22 med en grundidé om att kombinera tidlös design med hållbara materialval. På taket vilar installerade solceller vilket ger låga driftkostnader. Huset är utrustat med flera smidiga Smart-Home funiktioner, bland annat digital titthål från entrédörren och ett kamerasystem som går att följa via mobilapp. Till varje bostad finns det en egen uppfart med plats för egen bil, uteplats på fram- och baksida samt två stycken förråd av generös storlek där cyklar och trädgårdsredskap enkelt får plats.

Detta är en chans som ni inte vill missa,

Välkommen Hem.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

  • Entréplan
    Entréplan
  • Ovanvåning
    Ovanvåning

Miatorp, Helsingborg

Skogsgatan 26

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.