Maria Park, Helsingborg

Gyhultsvägen 46

  • 2 rum
  • 61 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 750 000 kr
Månadsavgift: 4 487 kr/mån

Välplanerad tvåa i fint skick med inglasad balkong!

Ett stenkast från kommunikationer, grönområden och promenadstråk finner vi denna välplanerade tvåa med inglasad balkong.

Bostaden uppfördes 2019 och erbjuder ett näst intill nyproduktionsskick med en bekväm planlösning och härligt ljusinsläpp. Hissen eller trapporna från markplan tar oss bekvämt upp till våning två. Väl innanför lägenhetens dörrar kliver vi in i en väldisponerad lägenhet fördelad på 61 kvadratmeter. Stilfullt och påkostat kök från Vedum med fullutrustad maskinpark från Siemens, gråa köksluckor och gott om arbetsyta. Köket ligger öppet mot matplats och vardagsrum, vilket skapar ett allrum med goda ytor för socialt möblemang. Vidare finner man ett rymligt sovrum med skjutdörrsgarderob samt en klädkammare strax intill rummet. Från hallen når vi det helkaklade badrummet som förutom tidlösa färger erbjuder tvättmaskin, torktumlare, golvvärme samt duschhörna. Från allrummet har man dessutom utgång till en rejäl inglasad balkong om ca 10 kvadratmeter, en perfekt balkong i sydväst-läge som går att nyttja stora delar av året. Slutligen värt att nämna har man gott om förvaringsmöjligheter i hallen genom det praktiska garderoberna. Samtliga väggar är slätspacklade och vitmålade med undantag för en ljusgrå nyans i sovrum. På golvet vilar ett genomgående snyggt 3-stavsparkett.

Här bor man i den nybyggda delen av Maria Park. Området är mest känt för sin närhet till serviceutbud, kommunikationer, skolor och natur. Från ytterdörren har man gångavstånd till Pålsjöskog, Maria station och till flertalet aktiviteter. Sammantaget ett perfekt boende för paret eller personen som vill bo riktigt bekvämt och i toppskick!

Varmt välkommen till Gyhultsvägen 46, vi ses på visning!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Maria Park, Helsingborg

Gyhultsvägen 46

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.