Husensjö, Helsingborg

Jönköpingsgatan 40A

Såld
  • 2 rum
  • 58,5 kvm
  • Bostadsrätt

Fin och välplanerad 2:a i stabil HSB-förening! Våning 1 med inglasad balkong.

Fin och välplanerad 2:a i stabil HSB-förening! Våning 1 med inglasad balkong.

En trappa upp på Husensjövägen 40A har vi har nöjet att presentera denna tvåa med genomtänkt planlösning!
Bostaden har de senaste åren genomgått en totalrenovering där man bland annat bytt ut köket, renoverat badrummet samt uppdaterat samtlig ytskikt.
Lägenheten har fina materialval såsom ljust och påkostat parkettgolv samt kök från Kvik. Man har även valt läckra färgval i samtliga rum.

Köket, kockens favoritplats erbjuder gott om arbetsyta och förvaringsmöjligheter. Den maskinella delen består av kyl/frys, ung/micro, diskmaskin & fläkt. Här finns matplats upp till fyra personer.
Vardagsrummet, bostadens höjdpunkt präglas av härlig rymd och fantastiskt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Här är det lätt att möblera efter smak och tycke. Balkongen är i anslutning till vardagsrummet och dess inglasning gör den enkel att nyttja stora delar av året. Vidare har vi ett tilltaget sovrum som tar lätt emot en dubbelsäng och förvaring. Dessutom finns det en stor klädkammare i hallen som kompletterar garderoberna i sovrummet.
Badrummet är stilrent och helkaklat, inredningen består av wc, handfat med skåp, spegel & duschvägg.

Detta är ett perfekt hem för den som vill vara nära stadens puls men ändå njuta av lugnet. Välkommen hem!

På Husensjö bor man i ett omtyckt bostadsområde med närhet till närbutiker, kollektivtrafik och service. Med cykel når man Olympia och centrum inom några få minuter. BRF Pantern är en välskött förening med god underhållsplan. Föreningens medlemmar har tillgång till tvättstuga, samlingslokal och p-platser (separat kö).

Mer om mäklarna