Husensjö, Helsingborg

Tyringegatan 41

Såld
  • 2 rum
  • 59 kvm
  • Bostadsrätt

Markplanstvåa i gavel med uterum och uteplats!

Markplanstvåa i gavel med uterum och uteplats!

Varmt välkommen till Tyringegatan 41 och denna luftiga tvårummare som bjuder på både uterum och en generös uteplats!

Nu har du äntligen möjligheten att förvärva denna trivsamma och välskötta tvårummare. Här finner ni en pärla i gavel med stora fönsterpartier som släpper in rikligt med naturligt ljus från tre olika väderstreck.
Belägen i en stabil bostadsrättsförening med låg belåning och förmånliga månadsavgifter, erbjuder denna bostad en bekväm och attraktiv boendemiljö.

Vid entrén möts du av en rymlig hall som leder dig vidare till bostadens samtliga delar. Det fräscha och tidlösa köket bjuder på bra förvaringsutrymme och är utrustat med följande vitvaror: kyl/frys, diskmaskin, ugn, fläkt och häll.
I det generösa vardagsrummet finns det plats för en stor soffgrupp, soffbord samt annat tänkbart möblemang.

Sovrummet är lättmöblerat och badrummet är helkaklat med dusch och tvätt/tork. En praktisk klädkammare erbjuder extra förvaringsmöjligheter. Uterummet nås från vardagsrummet och är utrustat med infravärmare, vilket gör det användbart året om. Från uterummet har du även tillgång till den härliga trädgården i västerläge, perfekt för sociala tillställningar och avkoppling under soliga dagar.

Bostaden är välbelägen med närhet till tvättstuga, förråd, soprum, parkering och garage. I närområdet finns flera närbutiker, förskolor, skolor från årskurs 1 till 9, kollektivtrafik och aktiviteter. Filborna Arena ligger bara en kort promenad bort och centrum nås enkelt inom 10 minuter med cykel. För pendlare erbjuder området smidig åtkomst till busskommunikation samt både österleden och motorvägen.

- Garageplats: 296 kr/mån. (separat kö)
- Parkeringsplats: 88 kr/mån. (separat kö)

Varmt välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna!

Mer om mäklarna