Husensjö, Helsingborg

Jönköpingsgatan 35C

Såld
  • 2 rum
  • 55 kvm
  • Bostadsrätt

Renoverad tvåa i stabil HSB-förening!

Renoverad tvåa i stabil HSB-förening!

Varmt välkommen till denna renoverade pärlan på Jönköpingsgatan 35C!
Bostaden har genomgått en omfattande renovering det senaste åren och utstrålar nu en enhetlig och modern känsla som följer oss runt hela bostaden. Man har renoverat köket, badrummet, ytskikten och lagt nytt genomgående golv.

Köket, kockens drömplats, har genomgått en förnyelse med generös arbetsyta och toppmoderna apparater, inklusive en praktisk diskmaskin. Här möter IKEAs smarta design dina matambitioner.

Vardagsrummet utgör bostadens höjdpunkt med sin generösa rymd och de stora fönsterpartierna som släpper in fantastiskt naturligt ljus. Det är enkel yta att inreda efter din personliga smak och tycke.
Balkongen når du smidigt från vardagsrummet, här kan du koppla av i eftermiddagssolen.

Vidare har vi ett rymligt sovrum med gott om plats för en dubbelsäng och inbyggda garderober. Förvaringsfrågan har man löst med praktiska garderober i sovrummet samt en smidig klädkammare från hallen. Vidare har vi ett stilrent badrum som inkluderar toalett, handfat med skåp, spegel och dusch.

Husensjö är ett populärt bostadsområde med närhet till närbutiker, kollektivtrafik och service. Med cykeln tar du dig snabbt till Olympia och stadens centrum. BRF Vanja är en välskött förening med god underhållsplan. Föreningens medlemmar har tillgång till bekvämligheter som tvättstuga, samlingslokal och övernattningslägenhet.

- Plats: 155kr/Mån
- Garage: 325kr/Mån
- Gruppavtal genom Telia 100mbits (219kr/Mån)

Mer om mäklarna