Husensjö, Helsingborg

Jönköpingsgatan, 31 C

Såld
  • 3 rum
  • 68,5 kvm
  • Bostadsrätt

Charmig 3-rumslägenhet belägen på populära Husensjö!

Välkommen till Jönköpingsgatan 31C, en charmig 3-rumslägenhet på 68,5 kvadratmeter, belägen på den andra våningen. Denna bostad erbjuder en bekväm och praktisk livsstil med gott om utrymme och bekvämligheter för dig och din familj.

När du kliver in i lägenheten, möts du av en rymliga hall som erbjuder gott om förvaringsmöjligheter för dina ytterkläder.
Vardagsrummet är hjärtat i denna lägenhet och erbjuder gott om plats för umgänge med familj och vänner. Det finns flera fönsterpartier i rummet, vilket bidrar till att det fylls med naturligt ljus. Dessutom tar du dig ut på balkongen från vardagsrummet. Här kan du njuta av en avkopplande stund med en kopp kaffe på morgonkvisten eller en svalkande dryck på kvällen under de varmare månaderna.

Köket är av tidlös design med generösa arbetsytor, vilket gör det till en perfekt plats för matlagning och samvaro. Det är även utrustat med kyl/frys, diskmaskin, ugn och mikrovågsugn. Från köket har du en trevlig utsikt över Laholmsgatan och de omgivande villorna.
Badrummet är helkaklat och har blivit renoverat i samband med stambyte av föreningen 2006. Här inkluderar toalett, handfat med skåp och spegel.

Lägenheten rymmer två sovrum, varav ett är ett rymligt huvudsovrum med gott om plats för en dubbelsäng. Det andra rummet kan användas som ett hemmakontor, barnrum eller en gästsovplats. Detta ger dig flexibilitet i hur du kan inreda och använda utrymmet.

Husensjö, där denna lägenhet är belägen, är ett populärt bostadsområde med närhet till närbutiker, kollektivtrafik och olika service. Du tar dig enkelt med cykel till Olympia och stadens centrum. BRF Vanja, en välskött bostadsrättsförening med en sund underhållsplan. Medlemmarna i föreningen har tillgång till olika bekvämligheter såsom tvättstuga, samlingslokal och övernattningslägenhet, vilket gör det till ett trevligt och bekvämt boendealternativ.

- Plats: 155kr/Mån
- Garage: 325kr/Mån
- Gruppavtal genom Telia 100mbits (219kr/Mån)

Mer om mäklarna