Gustavslund, Helsingborg

Mangårdsgatan 68

Såld
  • 2 rum
  • 63,5 kvm
  • Bostadsrätt

Magisk tvåa med inglasad balkong högst upp i huset - Brf Bovieran (+55 boende)

Denna fantastiska tvåa ligger högst upp i huset i Brf Bovieran, ett boende avsett för personer över 55 år som vill bo i en miljö inspirerad av fyra olika världsdelar med sköna naturupplevelser och gemenskap. Lägenheten har högt i tak och en stor inglasad balkong samt en uteplats mot innergården. Bostaden fördelar sina 63,5 kvadratmeter på två rum och kök. Här erbjuds ett rejält allrum som innefattar kök, matplats och vardagsrum. Köket är från Marbodal och har stilrena materialval och vitvaror från Bosch. Vidare finner vi ett rymligt sovrum med skjutdörrar till en praktisk klädkammare. Förutom gott om avhängningsmöjligheter direkt vid entrén så når man både badrummet och ännu en klädkammare i anslutning till hallen. Det helkaklade badrummet erbjuder kombinerad tvättmaskin, wc, duschhörna samt förvaringsskåp.

Bostadsrättsföreningen Bovieran i Helsingborg är ett av de första seniorboenden av sitt slag i Sverige och är gjort för de som vill ha en miljö med klimat som inspirerats av Franska rivieran och sköna naturupplevelser året runt. Den gemensamma inglasade vinterträdgården är 1600 kvadratmeter stor och tempererad, vilket gör att du kan umgås med grannar och vänner oavsett väder utanför. Trädgården är fylld med samtalsvänliga soffgrupper, meditativa zoner, boulebana, träningsredskap och ytor för avkoppling. Föreningens medlemmar har dessutom tillgång till eget förråd, samlingslokal för sällskap upp till 50 personer, friskvårdsrum, egen parkeringsplats och mycket annat. Kortfattat finner vi ett livstilsboende unikt av sitt slag.

Området Gustavslund är mycket populärt med närhet till ICA Supermarket, vårdcentral, pizzeria och gym. Från den inglasade balkongen har man utsikt mot en mysig hästgård. Ett stenkast bort finner man busshållplats, och för den som kör bil har man nära till väg 111 och E4/E6.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för denna genomtänka tvåa i ett helt unikt koncept!

Mer om mäklarna