Fredriksdal, Helsingborg

Fyrverkaregatan 14A, 25424 Helsingborg

Såld
  • 1 rum
  • 36 kvm
  • Bostadsrätt

Välkommen till denna oslipade pärla på femte våningen

Med generös planlösning erbjuds möjligheter för att skapa ditt drömhem. En gyllene möjlighet för den kloke investeraren eller förstagångsköparen som uppskattar låga avgifter i en stabil förening!

Ta bekvämt hissen högst upp i huset och kliv in till 36 väldisponerade kvadratmeter. Kliv in genom dörren och häng enkelt av er kläderna i klädkammaren direkt till vänster, som erbjuder en praktisk förvaringslösning. Vidare från hallen näst i turordningen är badrummet som 2013 renoverats under stambytet, badrummet är helkaklat och förberett för egen tvättmaskin. Stig in i allrummet där ni först möts av ett naturligt ljusinsläpp från tre stycken stora fönster. Allrummet är av rymlig storlek och sovalkoven gör det möjligt att undan skymma sängplatsen. Tack vare planlösningen har ni möjligheten att skapa allrummet till era behov, plats för matgrupp, soffa och arbetsbänk. Köket beläget i ett gatt gör det enkelt att bjuda över vänner på sociala tillställningar.

Sammanfattningsvis är detta en bostad för dig som söker efter ett bekvämt och funktionellt boende. Läget på Fyverkaregatan 14A tillbringar närhet till service, kollektivtrafik och en enkel cykeltur på 15 minuter når dig till stadens hjärta.

Mer om mäklarna