Fredriksdal, Helsingborg

Larmvägen 16B

Såld
  • 1,5 rum
  • 43,5 kvm
  • Bostadsrätt

Väldisponerad 1,5 om 43kvm med trivsam planlösning och låg avgift! Gångavstånd till matlivs, kollekt

Väldisponerad 1,5 om 42kvm med trivsam planlösning och låg avgift! Gångavstånd till matlivs, kollektivtrafik & vackra Fredriksdals trädgård.

Varmt välkommen till Larmvägen 16B och denna väldisponerade 1,5 som ligger placerad ett stenkast från vackra Fredriksdal trädgård! Bostaden är placerad en trappa upp i huset och erbjuder 43,5 välplanerade kvadratmeter. Här finns ett praktiskt och tidlöst kök, ett vardagsrum med en liten sovalkov samt gott om förvaring genom inbyggda garderober.
Badrummet är stilrent och renoverades i samband med föreningens stambyte.

Detta är en perfekt första bostad, studentlägenhet eller övernattningslägenhet.

Välskött och stabil förening med mycket god ekonomi, stort utbud av gemensamma aktiviteter och en tydlig och långsiktig plan för framtida förbättringar. Föreningen tillhandahåller bland annat ett barnvagnsrum, cykelparkering, lekplats, parkeringsmöjligheter samt en vacker innergård.

Här bor du vid ett av Fredriksdals trevligaste lägen - bara ett stenkast från Ica Maxi, CityGross och lidl! Med en kort promenad når du Fredriksdal museer och trädgårdar, och med några minuters bilfärd eller buss står du utanför Väla Centrum eller Helsingborgs central.

Varmt välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna!

Mer om mäklarna