Fredriksdal, Helsingborg

Larmvägen 8C

  • 3 rum
  • 84 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 595 000 kr
Månadsavgift: 6 776 kr/mån

Nyrenoverad trea på våning fyra med inglasad balkong & hiss!

Varmt välkommen till Larmvägen 8C och denna välplanerade trea på våning 4 av 5 i välskött bostadsrättsförening. Lägenheten ligger belägen ett stenkast från service, kommunikationer och grönområden, vilket förenklar vardagen för den som vill bo riktigt bekvämt.

Du tar smidigt hissen upp till våning fyra och redan när du tar första klivet in i bostaden möts du av en exceptionell känsla där varje rum genomgått renovering -22. Lägenheten fördelar sina 84 kvadratmeter på tre rum och kök. Nyrenoverat kök med fullutrustad maskinpark, vardagsrum med fönster i två väderstreck och utgång till den inglasade balkongen. Vidare finner vi två sovrum med goda ytor för möblemang och förvaring. Slutligen erbjuder bostaden ett helkaklat badrum med tvättmaskin samt en gästtoalett. Nuvarande ägare har låtit utföra en näst intill totalrenovering under 2022.

Här bor man i en stabil HSB-förening med god ekonomi, stort utbud av gemensamma aktiviteter och en tydlig och långsiktig plan för framtida förbättringar. Föreningen tillhandahåller bland annat en gemensam lekplats, goda parkeringsmöjligheter (p-plats och garage) samt en vackra grönytor med grillplats. I månadsavgiften ingår varsitt förråd, kabel-tv, vatten, värme samt bostadsrättstillägget för hemförsäkringen. Från bostadsområdet har man närhet till diverse serviceutbud, Ica Maxi, Matöppet, förskolor, skolor 1-9 och aktiviteter. Ca100 m från porten har man busshållplatsen som tar en in till centrum på ca 12 minuter. För bilpendlaren har man några få minuter ut till E4/E6 och väg 111.

Varmt välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Fredriksdal, Helsingborg

Larmvägen 8C

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.