Fredriksdal, Helsingborg

Frontgatan 5C

Såld
  • 4 rum
  • 92 kvm
  • Bostadsrätt

Oslipad diamant söker sin nästa ägare! Hiss & stambytt badrum.

Oslipad diamant söker sin nästa ägare! Hiss & stambytt badrum.

UNIKT RENOVERINGSOBJEKT SÖKER SIN NÄSTA ÄGARE!
Välkommen till Frontgatan 5C och denna fyra-rumslägenhet på hela 92 kvm.
Belägen på våning 7/7 med hiss, erbjuder denna bostad en spännande renoveringspotential högst upp i gaveln med optimalt ljus från tre olika väderstreck. Här väntar tre rymliga sovrum, ett originalkök med plats för matbord för 4-6 personer och ett socialt vardagsrum med generöst ljusflöde och plats för en större soffgrupp.
Vidare har vi en gäst-WC och ett stort helkaklat badrum som nyligen har genomgått stambyte och renovering. Badrummet är dessutom förberett för tvättmaskin för den som önskar.

Välskött förening, stort utbud av gemensamma aktiviteter och en långsiktig plan för framtida förbättringar. Föreningen tillhandahåller bland annat en övernattningslägenhet, lekplats, parkeringsmöjligheter samt en vacker innergård med grillplats. I månadsavgiften ingår tv, vatten och värme. Läs gärna mer om föreningen på deras hemsida: http://www.helsingborgshus13.se

Här bor du vid ett av Fredriksdals trevligaste lägen - bara ett stenkast från Ica Maxi, Matöppet, skola och dagis! Med en kort promenad når du Fredriksdalsteatern och friluftsmuseum, Fredriksdals Koloniområde, Filbornabad och sporthall, Kubik- Filborna-och Sally Bauer skolorna, Brytstugans- och Tornets Koloniområden och med några minuters bilfärd står du utanför Väla Centrum.

P-plats: 165kr/Mån
Varmgarage: 520kr/Mån

Varmt välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna!

Mer om mäklarna