Fredriksdal, HELSINGBORG

Älvkvarnsgatan 129

Såld
  • 3 rum
  • 80 kvm
  • Bostadsrätt

Välkommen till detta charmiga hem som hälsar dig välkommen redan i hallen med sitt klinkergolv och generösa avhängningsmöjligheter. Här inleds din resa in i en bostad med fantastiska möjligheter. Det första som möter dig i detta trivsamma boende är det praktiska och fullt helkaklade badrummet. Här kan du verkligen underlätta din vardag med tvätt- och torkmöjligheter, vilket är en bekvämlighet som många drömmer om. När du tar ett par steg vidare in i hallen, finner du den rymliga klädkammaren. Här har du all nödvändig förvaring du kan önska dig, vilket gör det enkelt att hålla ordning och ha dina kläder och prylar organiserade. Sovrummet är en riktig höjdpunkt med sin imponerande storlek. Här finns gott om plats för en bekväm dubbelsäng och möjlighet för avkoppling och återhämtning. Köket är välutrustat med en komplett maskinpark som gör det enkelt att laga dina måltider. Här kan du utforska din kulinariska sida och njuta av matlagning i en trivsam miljö.

Resten av bostaden öppnar upp sig på ett fantastiskt sätt, med rikligt ljusinsläpp från två vädersträck. Detta skapar en härlig atmosfär som ger dig känslan av rymd och välbefinnande i samband med det genomgående parkettgolvet. Altandörren står på glänt och leder dig ut till en rymlig altan i sydvästläge. Den underbara altanen är klädd i vackert trädäck och längtar efter att användas under dygnets soltimmar. Här kan du njuta av avkopplande stunder, måltider utomhus och sociala tillställningar med vänner och familj. På baksidan av bostaden har du som ägare rätt att njuta av den inhägnade trädgården. Här finns äppelträd med god avkastning som kommer att glädja dig med sina frukter.

Detta hem har en oerhörd potential. Som nästa ägare har du möjlighet att forma ditt drömhem precis som du vill. Planlösningen är flexibel och kan anpassas efter dina egna behov, och du kan inreda det på ett sätt som speglar din personliga smak och stil. Här finns möjligheten att skapa ett hem som är skräddarsytt för dig och din livsstil. Säljaren har idagläget valt att göra om bostaden till en 2:a.

Narturglimten som området benämns är ett lugnt och harmoniskt kvarter i staden, men närhet till skola för alla åldrar, gym, idrottsplats, serviceutbud och goda kommunikations alternativ till stadskärnan som nås enkelt inom 10 minuter.

Sammanfattningsvis är detta en bostad med en mängd fördelar och möjligheter. Det är ett tillfälle du inte vill missa, så ta chansen att skapa ditt drömhem i denna fantastiska miljö.
Välkommen hem!

Mer om mäklarna