Fredriksdal/ Vasatorp, Helsingborg

Fyrverkaregatan 14B

Såld
  • 4 rum
  • 90 kvm
  • Bostadsrätt

Hiss! 30 sek från busshållplatsen & inglasad balkong!

I brf Fyrverkaren finner du det perfekta hemmet för dig som värdesätter både trygghet och komfort. Detta bostadsområde erbjuder en skyddande atmosfär, med ett inhängnat staket som omger hela området. Det innebär att endast de som bor här har tillgång till att komma in/ut.

Med sina 90 kvadratmeter som rymmer tre rymliga sovrum, vilket ger gott om utrymme för hela familjen eller möjlighet till ett hemmakontor eller hobbyrum. Förutom sovrummen finns en praktisk klädkammare, vilket gör det enkelt att hålla ordning på kläder och andra tillhörigheter. Ett av de viktigaste kriterierna när det kommer till bostadskomfort är badrummen, båda badrummen har genomgått stambyte och erbjuder moderna och fräscha faciliteter som är både funktionella och estetiskt tilltalande. Den öppna planlösningen i bostaden skapar en härlig känsla av rymd och gemenskap. Köket smälter naturligt samman med vardagsrummet och matplatsen, vilket gör det enkelt att umgås med familj och vänner samtidigt som du lagar mat.
Ett extra plus är den stora inglasade balkongen, som inte bara ger dig möjlighet att njuta av frisk luft året runt, utan också erbjuder en fantastisk öppen utsikt över omgivningarna. Här kan du koppla av med en kopp kaffe på morgonen.
För den som önskar extra bekvämlighet finns en hiss som tar dig smidigt upp till din våning. Detta gör det enkelt att bära upp matvaror eller undvika trappor när du behöver det.

En annan fördel med boendet i brf Fyrverkaren är månadsavgiften. Den inkluderar inte bara uppvärmning och vatten, utan även kabel-TV och internet. Det innebär att du har allt du behöver för en bekväm och modern livsstil inkluderat i din boendekostnad. Sammanfattningsvis är brf Fyrverkaren en plats där du kan känna dig trygg och hemma samtidigt som du njuter av alla bekvämligheter och utrymmen som denna 90 kvadratmeter stora bostad har att erbjuda. Närhet till affärer, butiker, busshållplats, förskolor samt skolor.

Mer om mäklarna