Eneborg, Helsingborg

Övre Nytorgsgatan 85B

Såld
  • 2 rum
  • 46,7 kvm
  • Bostadsrätt

Tvårumslägenhet på omtyckta Eneborg.! M ed endast ett stenkast från allt vad staden har att erbjuda.

Ett stenkast från centrum på suveränt läge med närhet till allt som vardagen kräver ges nu ypperlig chans att förvärva detta kvadratsmarta boende om 46,7 kvm, fördelade på 2 rok. Det perfekta boendet för förstagångsköparen, studenten eller helt enkelt dig som letar efter det enkla boendet.

Hallen välkomnar oss med en luftig och härlig känsla. Härifrån når du lägenhetens badrum, kök samt vardagsrum. Först intill har vi badrummet, stambytet 2002 med uppdaterad inredning, kakel på vägg samt klinkers på golv. Näst på tur har vi köket. Ett Ikea kök fräscht med en hel del förvaring och god arbetsyta. Den maskinella utrustningen består av diskmaskin, kyl, frys, ugn & spis, fläkt och inte minst en tvättmaskin. Kort och gott allt som vardagen kräver. Vardagsrummet, rymligt med god yta för diverse möbelemang. Vidare genom vardagsrummet ligger ett rofyllt sovrum beläget, med access till walkin-closet inredd med garderober från Ikea. Lägenheten skick ger dig som nästa ägare en inflyttningsklar lägenhet!

Bo i en välskött bostadsrättsförening med god ekonomi. Gratis parkering finns i kringliggande gator, även en del 7 dygns parkeringar. Till lägenheten hör inte bara ett, utan två förråd ingår i avgiften. Utöver förråden ingår även värme, vatten och bostadstillägg i avgiften, mycket för pengarna med andra ord!

På gångavstånd hittar du all önskevärd serviceutbud så som matbutiker, apotek, gym, restauranger, vårdcentral, järnvägsstation, etc, ja allt du kan tänkas behöva och lite till!
För tågpendlaren: järnvägsstationen ett stenkast ifrån lägenheten. För studenten: campus en kort promenad ifrån.

Varmt välkommen till visning med oss på SkandiaMäklarna!

Mer om mäklarna