Eneborg, Helsingborg

Tranemansgatan 38

Såld
  • 2 rum
  • 55,5 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad tvåa med balkong!

Nu kan vi erbjuda en mycket välplanerad tvåa på första våningen i välskött fastighet på Eneborg! Här bor man med gångavstånd till city, serviceutbud, grönområden och goda kommunikationer!

Vi välkomnas in till en ljus och rymlig bostad med genomgående disposition. Bostaden 55,5 kvadratmeter fördelar sig på två rum och kök med goda ytor för större möblemang i både sovrum och vardagsrum. Lägenheten erbjuder ett arbetsvänligt kök med plats för matbord. Välplanerat vardagsrum med utgång till balkong in mot innergård. Rymligt sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Helkaklat badrum från stambytet 2002 uppdaterad inredning. Sammantaget finner vi en kvadratsmart bostad i inflyttningsklart skick med behov av viss renovering på sikt. I månadsavgiften om 4647kr ingår värme, vatten, källarförråd, vindsförråd samt tillgång till gemensam tvättstuga och innergård.

Föreningen har en genomarbetad underhållsplan och stabil ekonomi. Här bor man ett stenkast från serviceutbud, kommunikationer, härlig natur och skolor. Ett perfekt läge med gångavstånd till centrum och Campus.

Varmt välkommen på visning med SkandiaMäklarna!

Mer om mäklarna