Eneborg, Helsingborg

Handelsmansgatan 10A

  • 2 rum
  • 56,5 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 100 000 kr
Månadsavgift: 2 478 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Renoverad två med låg avgift på våning 2 med balkong & gavelläge

Låg avgift 2528 kr på Eneborgs bästa bostadsrättsförening (obelånad).
Balkong i väst!

Miss inte chansen att äga denna nyrenoverade pärla i brf Viskan ? och det bästa är att den är obelånad! Med en månadsavgift på endast 2525 kr bor du här till en otroligt låg kostnad. Boendet erbjuder en utmärkt planlösning, med ett rymligt vardagsrum som är enkelt att möblera efter dina behov. Här finns gott om plats för soffan, TV-bänken och matbordet. Och glöm inte den oslagbara balkongen i västläge där du kan njuta av eftermiddagssolen efter en lång arbetsdag!

Köket är stilrent inrett i mörkare färger och kommer med fullt maskinpaket och gott om arbetsyta. Sovrummet är generöst tilltaget och har en inbyggd garderob för smidig förvaring. I hallen finns också en praktiskt inredd garderob samt ett städskåp.
Månadsavgiften inkluderar inte bara värme och vatten utan även snabbt internet via fiber och bostadstillägg. Som en extra bonus har föreningen en gymlokal som medlemmarna kan använda för endast 50 kr/månad. Dessutom ingår två förråd till lägenheten samt tillgång till en snickerilokal för alla dina projekt.

Beläget runt hörnet från den populära Viskparken och ett stenkast från affärer och butiker, ger detta boende dig både närhet till naturen och stadens puls. Med Helsingborg centrum och goda kommunikationsmöjligheter inom bekvämt avstånd är detta verkligen ett boende som har allt!

Boka visning

  • Anmälan krävs!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Eneborg, Helsingborg

Handelsmansgatan 10A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.

Pågående budgivning

Högsta bud 1 100 000 kr
  • 1 100 000 kr Budgivare 1 2024-05-05 16:34