Eneborg, Helsingborg

Handelsmansgatan 10B

Såld
  • 2 rum
  • 55 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad tvåa i skuldfri förening. Bra läge & låg avgift, välkommen hem!

Välplanerad tvåa i skuldfri förening. Bra läge & låg avgift, välkommen hem!

Välkommen till denna trevliga tvårummare, belägen på Eneborg i den mycket populära föreningen Viskan.

När man kliver in i detta hem, möts man av en inbjudande och rymlig hall, vars avlånga utformning ger gott om utrymme för att enkelt hänga av sig ytterplagg.
Till vänster om hallen tar man sig in i köket, vars tidlösa design med ljusa färger smälter perfekt ihop med golvet och skapar en lugn och harmonisk atmosfär. Utrustat med moderna bekvämligheter såsom kyl/frys, diskmaskin, spis och ugn, har köket också en praktiskt planlösning med plats för ett mindre matbord där man kan njuta av måltider i trevligt sällskap.

Vidare in i bostaden leder hallen till det rymliga vardagsrummet, vars generösa ljusinsläpp från fönster och balkong bidrar till en ljus och fräsch känsla. Här finns gott om plats för ett matbord, soffhörna och annan möblemang efter ens egen smak. Det är den perfekta platsen att bjuda in nära och kära för mysiga spelkvällar eller trevliga middagar. Från vardagsrummet leder en dörr ut till den härliga balkongen, där solen strålar större delen av dagen och erbjuder en avkopplande oas med en trevlig utsikt över takåsarna, tack vare bostadens belägenhet högst upp i fastigheten.

Sovrummet erbjuder generösa ytor och rymmer enkelt en bekväm dubbelsäng samt tillräcklig förvaring för kläder, vilket ger en fridfull plats för återhämtning och vila.

Badrummet är helkaklat och har alla nödvändiga bekvämligheter såsom toalett, handfat, handdukshållare, förvaringsmöjligheter och en dusch.

På Handelsmansgatan bor man med närhet till Campus, stadsbiblioteket, Söderpunkten samt flertalet restauranger och närbutiker. Stadskärnan och Helsingborg C når du inom 15 minuters gång. Med andra ord ett bekvämt boende belägen med gångavstånd till stadens breda utbud.
Föreningen har en välskött ekonomi med stabil underhållsplan och väldigt bra avgifter. 2019 sänktes avgifterna med hela 9 %.
Föreningens medlemmar har tillgång till gym, tvättstuga, cykelförråd samt varsitt källarförråd och vindsförråd.
Besök gärna föreningens hemsida: http://brfviskan.se/

Mer om mäklarna