Eneborg, Helsingborg

Buntmakaregatan 5

REDO™
  • 2 rum
  • 47,5 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 995 000 kr
Månadsavgift: 3 594 kr/mån

Välkommen till denna charmiga och välplanerade 2:a på Buntmakaregatan!

Sammanfattningsvis är denna 2:a på Eneborg en perfekt kombination av modern komfort och trivsam atmosfär. En idealisk bostad för dig som söker ett bekvämt boende med närhet till allt Helsingborg har att erbjuda. Välkommen hem!

Belägen i ett lugnt och trivsamt område erbjuder denna bostad en bekväm och hemtrevlig atmosfär. Lägenheten är belägen på tredje våningen och erbjuder en härlig utsikt över omgivande grönområden.

Bostaden välkomnar dig med en rymlig hall som leder in i det ljusa och öppna vardagsrummet. Här finns gott om plats för både soffgrupp och matbord, perfekt för avkoppling och sociala stunder med vänner & familj. De stora fönstren släpper in naturligt ljus och ger en känsla av rymd. Köket är av tidlös karaktär med goda arbetsytor, gott om förvaring och ett slitstarkt klinkergolv. Sovrummet är väl tilltaget och rymmer en dubbelsäng samt förvaringsmöbler. Beläget mot innergården skapas ett lugn och fridfullt känsla där balkongen står som huvudkaraktär. Badrummet som genomgick stambyte -97 är stilrent och funktionellt, hel kaklat.

Föreningen erbjuder sina medlemmar en fin innegård, gemensamma utrymmen och en härlig gemenskap. Här bor du med närhet till både naturen och stadens puls. Kommunikationer finns inom bekvämt avstånd, vilket gör vardagen smidig och bekväm.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Eneborg, Helsingborg

Buntmakaregatan 5

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.