Eneborg, Helsingborg

Tranemansgatan 21B

Såld
  • 1 rum
  • 30 kvm
  • Bostadsrätt

Trevlig 1:a med stor balkong & stambytt badrum

Varmt välkommen till denna trevliga 1:a på Tranemansgatan 21B i Eneborg. Här bor du högst upp i huset med balkong i soligt västerläge!

När du kliver in i lägenheten möts du av en rymlig hall som ger dig möjlighet att hänga av dig skor och ytterkläder. Det finns även gott om förvaringsutrymme i form av garderober.

Bostaden erbjuder en öppen planlösning mellan kök och allrum. Här finns plats för matbord, soffhörna samt en mysig sovalkov med bra utrymme. Köket erbjuder goda arbetsytor och är utrustat med kyl/frys, mikrovågsugn och ugn.
En av de trevliga överraskningarna i den här lägenheten är tillgången till AC, som kommer väl till användning under de varma sommarmånaderna.

Badrummet är stilrent och modernt, med helkaklade väggar i neutrala och tidlösa färger där stambytet utfördes 2018. Det är utrustat med en dusch, handfat, spegelskåp, handdukshållare och vägghängd WC. Dess rymliga layout skapar även utrymme till att installera tvättmaskin vid behov.

Från vardagsrummet har du tillgång till den stora balkongen där du kan du njuta av ditt morgonkaffe medan du blickar ut över takåsarna. Balkongen är en underbar plats för avkoppling då den erbjuder både morgon- och kvällssol större delen av året.

Bostadsrättsföreningen är en välskött förening med en låg belåningsgrad, vilket är fördelaktigt med tanke på det aktuella ränteläget. Här bor du nära allt från restauranger till matbutiker, bekväma bussförbindelser samt Viskängen med tillhörande utegym och grönområden. På cirka 10 minuters promenad når du Helsingborgs centralstation, Campus eller sjukhus vilket gör den här platsen perfekt för pendlare & studenter.

Vi hälsar dig varmt välkommen på visning med SkandiaMäklarna!

Mer om mäklarna