Eneborg / Wilson Park, Helsingborg

Skånegatan 16A

Såld
  • 2 rum
  • 59,5 kvm
  • Bostadsrätt

Mycket stilren tvårummare med inglasad balkong i söderläge!

Varmt välkommen till Skånegatan 16A- en ljus och rymlig bostad med en välplanerad planlösning och en balkong i söderläge första våningen!
Detta är en perfekt bostad för den som vill ha ett bekvämt och trivsamt boende. Gångavstånd till Helsingborg central, sjukhuset samt träningsanläggningar.

När du kliver in i bostaden möts du av en välkomnande och rymlig hall. Den generösa platsen gör det lätt att hänga av sig ytterkläder. Ögonen dras genast till den vackra tegelväggen som ger hallen karaktär och lyfter hela bostaden.
Till vänster om hallen tar man sig det stilrena köket, utrustat med alla moderna bekvämligheter som behövs för att skapa läckra måltider. Här finns kyl/frys, induktionshäll, fläkt, diskmaskin, ugn. Här finns även utrymme till ett mindre matbord som gör det enkelt att njuta av vardagsmåltider.

När du fortsätter in i bostaden kommer man till det rymliga sovrummet, vars snygga färgval verkligen förstärker det naturliga ljuset som strömmar in genom fönstren. Här finns gott om plats för en bekväm dubbelsäng samt nattduksbord, och även goda förvaringsmöjligheter. Vid behov finns även ett separat rum för extra förvaring, vilket är en praktisk detalj som gör det enkelt att hålla ordning och reda.

Bostaden erbjuder ett genomgående ljust och fräscht golv via sovrum och vardagsrum. Vardagsrummet är rymligt, som erbjuder gott om plats för både avkoppling och sociala aktiviteter. Här finns utrymme för matbord, soffa och annan möblemang som passar din smak och stil. Det är den perfekta platsen att bjuda in nära och kära för middagar eller spelkvällar, och den inglasade balkongen i söderläge utgör en underbar förlängning av vardagsrummet där du kan njuta av en lugn stund med en kopp kaffe på morgonen eller av kvällssolen.

Badrummet har nyligen genomgått ett stambyte (2020) och är utrustat med alla nödvändiga faciliteter som toalett, handfat, förvaringsmöjligheter för hygienartiklar samt en praktisk tvättmaskin, vilket gör det till ett funktionellt och bekvämt utrymme för hela familjen.

Skånegatan 16A ligger i en trivsam och välskött förening som erbjuder en gymanläggning samt övernattningslägenhet. Wilson Park-området har närhet till ett brett utbud av service och närbutiker, och både campus och centrum ligger inom gångavstånd. Det finns också en busshållplats runt hörnet för enkel tillgång till resten av staden. Om du har bil finns det möjlighet att hyra en p-plats med laddstolpe eller garageplats, vilket ger dig bekväm och trygg parkering. På innergården finns grillmöjligheter där du kan njuta av sommarkvällarna med vänner och familj.

Mer om mäklarna