Elineberg, Helsingborg

Domaregatan 11C

Såld
  • 3 rum
  • 68,5 kvm
  • Bostadsrätt

Bo i ekonomiskt stark bostadsrättsförening med närhet till tågstation o city!

Det är extra viktigt idag att bo i en stabil och ekonomiskt stark bostadsrättsförening! Därför erbjuder vi denna härliga trea på Domaregatan 11C i Brf Ängslyckan med låg belåningsgrad!
Bostaden på sina 69 kvm erbjuder delvis öppen planlösning mellan kök o vardagsrum. Köket i vitt är i mycket bra skick och tar emot plats för matbord. Den maskinella delen består av kyl/frys, diskmaskin, häll samt ugn. Tilltaget vardagsrum som är lättmöblerat. Härifrån når vi bostadens enorma inglasade balkong på ca 10 kvm, det perfekta stället att hänga på vid varmare årstider. Helkaklat badrum med komplett inredning samt en kombi tvättmaskin. Två sovrum i mycket bra storlek som tar emot dubbelsäng och annat möblemang vid önskemål. En stor klädkammare som fyller en viktig vardagsfunktion.

Brf Ängslyckan är en mycket stabil bostadsrättsförening med bra ekonomi! Bo i ett mycket populärt område med närhet till natur, gångpromenader och viktiga anslutningspunkter som buss och Ramlösa tågstation som enkelt tar dig Malmö via Landskrona och Lund.

Varmt välkommen på visning!

Mer om mäklarna