Elineberg, Helsingborg

Domaregatan 2 A lgh 1201

Såld
  • 4 rum
  • 79 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad fyra om 79 kvm med stor inglasad balkong. Mycket välskött & skuldfri förening!

Välkommen till detta fantastiska boende på Domaregatan 2A, beläget på tredje våningen med stor inglasad balkong i soligt västerläge. Här bor du i en skuldfri och välskött bostadsrättförening med goda kommunikationer in till centrum. Gångavstånd till närbutiker, serviceutbud, Ramlösa station, natur och grönområden.

Bostadens fördelar sina 79 kvadratmeter på fyra rum & kök, redan när vi kliver in genom entrédörren känner man av den mycket kvadratsmarta dispositionen. Lägenheten bjuder på två rymliga sovrum, med goda förvaringsmöjligheter och med en praktiskt klädkammare i anslutning som nås via hallen. Ett tredje rums finns som enkelt kan göras om till ett sovrum eller kontor. Vidare finner vi ett arbetsvänligt kök som renoverades 2020 med mindre matplats i anslutning, samt ett klockrent vardagsrum som kan möbleras med såväl matbord som soffgrupp. Från vardagsrummet når vi utgången till den inglasade balkongen som ligger med en fantastisk vy i västerläge. Slutligen finner vi ett helkaklat badrum med tvättmaskin som kan behöva renovering på sikt. Perfekt boende för den som vill bo i en välskött och populär förening!

I närområdet finner vi närbutik, pizzerior, vårdcentral, förskolor samt skola 1-9. Från ytterdörren har du gångavstånd till härliga grönområden, fin natur i Jordbodalen, och den som vill åka buss eller tåg har Ramlösa station nära till hands. Här bor man i en stabil och välskött bostadsrättsförening med väldigt gott rykte. Föreningens medlemmar har tillgång till gästrum med två bäddar, en samlingslokal för större tillställningar samt ett gym.

Varmt välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna!

Mer om mäklarna