Elineberg, Helsingborg

Domaregatan 10C

Såld
  • 2 rum
  • 58 kvm
  • Bostadsrätt

Markplanslägenhet med fantastisk potential i obelånad förening!

OSLIPAD MARKPLANSLÄGENHET MED FANTASTISK POTENTIAL I OBELÅNAD FÖRENING!

Nu kan vi äntligen presentera denna charmiga tvårummare på markplan, på populära Domaregatan!

När du stiger in i bostaden välkomnas du av en rymlig hall, som erbjuder gott om plats för att hänga av ytterkläderna. Hallen tar oss vidare till samtliga rum i lägenheten. Till vänster om hallen når man det rymliga sovrummet, som enkelt kan möbleras med en bekväm dubbelsäng och annat tänkbart möblemang.

Köket, som är av tidlös karaktär är utrustat med alla bekvämligheter du behöver. Den maskinella utrustningen består av: kyl/frys, ugn, spis. Här finns också gott om plats för ett matbord, perfekt för trevliga middagar och samlingar med vänner och familj.

Vidare har vi vardagsrummet som är ljust och rymligt. Här får man enkelt plats med en större soffgrupp, soffbord och andra möbler. Från vardagsrummet finns det en dörr som leder en ut till den underbara uteplatsen. Tack vare bostadens läge längre ner på gatan kan du njuta av lugn och ro samt en fantastisk utsikt, utan störande bilbuller från vägarna. Uteplatsen är en perfekt plats för att njuta av soliga dagar och kvällar, samt för att arrangera grillkvällar med vänner och familj.

Badrummet är stilrent och helkaklat, och erbjuder alla nödvändiga bekvämligheter inklusive WC, dusch, handfat och förvaringsmöjligheter för dina hygienartiklar.

Brf Huslyckan är en välskött och mycket stabil och obelånad bostadsrättsförening med god ekonomi. Här finns det tillgång till gymlokal och gästrum. Festlokal att boka kostnadsfritt.
Domaregatan är ett attraktivt läge med närhet till Ramlösa station (400 m) träningsanläggningar som gym och padel samt mataffärer (Coop, Ica Maxi, Willys, Lidl). Fina promenader i närheten såsom Ramlösa Brunnspark och Jordbodalen.
Välkommen hem!

Mer om mäklarna