Drottninghög, Helsingborg

Regementsvägen 12B

Såld
  • 2 rum
  • 55 kvm
  • Bostadsrätt

Perfekt tvåa om 55kvm på våning nio av nio med balkong, hiss & ingen insyn!

Välkommen till Regementvägen 12B och denna mycket attraktiva tvåa ett stenkast från all tänkbar service. Här finner man ett inbjudande boende uppfört 2020 med god disponering, öppen planlösning och all tänkbar service man kan önska sig runt hörnet.

Hiss från markplan tar oss smidigt upp till våning nio av nio. Väl innanför lägenhetens dörrar möts vi av ett skick så nära nyproduktion man kan komma. Lägenheten är stilfull och modern, med fint ljusinsläpp från sydväst-läge. Den öppna planlösningen mellan kök, matplats och vardagsrum skapar en social disponering med den trevliga balkongen i anslutning. Vi finner ett stilrent Vedum-kök med gott om arbetsyta och fullutrustad maskinpark från Husqvarna. Intill köket ryms ett matbord för 4 personer och i vinkel finns gott om plats för soffmöblemang. Vidare finner man ett lättmöblerat sovrum, klädkammare samt ett helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare.

Till lägenheten hör ett separat förråd och som boende har du tillgång till bokningsbart gäst/samlings-rum samt en läcker takterrass på våning 10 med fin utsikt. Här bor du i ett trevligt bostadsområde med närhet till diverse serviceutbud, Ica Maxi, Matöppet, vårdcentral och aktiviteter. 100 meter från ytterdörren har man busshållplats som tar en in till centrum på ca 12 minuter. För bilpendlaren har man några få minuter ut till E4/E6 och väg 111.

Varmt välkommen på visning med SkandiaMäklarna!

Mer om mäklarna