Dalhem, Helsingborg

Dalhemsvägen 51A

Såld
  • 2 rum
  • 63 kvm
  • Bostadsrätt

Nyrenoverad 2:a på bottenplan med egen uteplats!

Välkommen till denna trevliga och nyrenoverade markplanstvåa på 63 kvadratmeter!

När du stiger in i lägenheten möts du av en rymlig och välkomnande hall med avhägningsmöjligheter. Här har golvet nyligen lagts om och fått sig ett modernt utseende.

Köket är en dröm för den som älskar att laga mat. Det är nyrenoverat från Ikea, och färgvalet passar perfekt med det nya golvet. Här har du tillgång till ny kyl/frys, diskmaskin, ugn och mikrovågsugn.
Sovrummet är rymligt och inbjudande, och det är enkelt att få plats med en dubbelsäng. Här finns också gott om utrymme för en byrå eller andra förvaringslösningar för dina kläder och personliga tillhörigheter.

Vardagsrummet är en trevlig plats där du kan umgås med familj och vänner. Det är tillräckligt stort för att rymma både soffgrupper och matbord, vilket gör det till en perfekt plats för mysiga spelkvällar och sociala sammankomster. Dessutom stiger du via vardagsrummet ut till det inglasade uterummet. Under de kalla månaderna kan du svepa in dig i en filt och njuta av utsikten medan du sitter i uterummet. Du har även vidare din egna uteplats, som erbjuder både en gräsmatta och ett charmigt trädäck. Det är den perfekta platsen att umgås med nära och kära under de varma sommarkvällarna.

Badrummet är nyligen renoverad från ett stambyte som föreningen har utfört. Här har man verkligen tänkt till med snygga och tidlösa färgval på kaklet. Badrummet erbjuder en toalett, dusch, förvaring, handfat och en tvättmaskin.

Denna bostad är en del av den populära och välskötta HSB-föreningen BRF Kjellstorp. Här har du goda bussförbindelser till centrum, skolor, idrottsanläggningar och allt som staden har att erbjuda. Området har också gott om vackra grönområden, närhet till förskolor och grundskolor samt livsmedelsbutiker för din bekvämlighet. Dessutom hittar du en omtyckt pizzeria i närheten, perfekt för de dagar när du inte hinner laga kvällsmat.

Mer om mäklarna