Centrum, HELSINGBORG

Kullagatan 40 C

Såld
  • 2 rum
  • 55 kvm
  • Bostadsrätt

Renoverad city-tvåa med riktigt låg avgift, p-platsmöjlighet & stor källarlokal!

Nu finns denna mycket trevliga city-tvåa till försäljning på Kullagatan 40C. Här finner vi en välplanerad bostad i toppskick med väldigt bra disposition, extremt låg avgift och bekvämligheter som möjlighet till p-plats precis utanför dörren samt en källarlokal som kan nyttjas till diverse kreativa idéer.

Lägenheten ligger belägen på innergården vilket vi når från Helsingborgs shoppingstråk, Kullagatan. Väl innanför lägenhetens entrédörr möts vi av en öppen och luftig disposition. Arbetsvänligt kök med gott om plats för diverse möblemang och matbord. Till vänster i lägenheten finner vi ett större allrum som rymmer gott och väl ett större soffmöblemang samt sängplats, rummet är delat med en snygg industriglassvägg som både avskärmar och bjuder in gott om ljus. Vidare finner vi ett helkaklat badrum med duschhörna, golvvärme, spotlights och kombinerad tvätt/tork-maskin. Både i sovdelen och utanför badrummet finner vi gott om garderober vilket löser förvaringsfrågan galant. Slutligen finner vi ett separat källarrum tillhörande bostaden som nås från innergården. Utrymmet är perfekt för den som vill bedriva någon mindre verksamhet, hobbyrum eller bara njuta av sin egna kreativa hörna. Sammantaget en fräsch och hemtrevlig bostad, mitt i stadens puls.

Här bor man på ett av centrums absolut mest centrala lägen och med närhet till allt av det goda som staden har att erbjuda. Nästa ägare har nöjet att inom gångavstånd nå Helsingborgs bästa restauranger, flertalet affärer och härliga gröningen och Norra Hamnen som bjuder på solnedgång intill sundet. Helsingborg C ligger ca 500m från porten och möjliggör smidiga förbindelser för pendlaren.

Varmt välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna!

Mer om mäklarna