Centrum, Helsingborg

Södra Storgatan 17

Såld
  • 2 rum
  • 72 kvm
  • Bostadsrätt

Läcker tvåa med bevarad charm från sent 1800-tal! Härlig disponering & mycket trevlig innergård!

Nu kan vi presentera denna mycket charmiga bostadsrätt i det gamla tryckeriet på Södra Storgatan 17. Lägenheten är i genomgående fint skick med mycket karaktär från 1872. Här finner vi en genomgående disponering med stora rum och mycket ljusinsläpp.

Bostaden ligger belägen en våning upp i fastigheten. Väl innanför entrédörren fördelas 72 kvadratmeter på två rum med kök, vilket ger stora rymliga ytor och rum. Här finner vi ett stilrent och ljust kök med gott om förvaringsyta, utrustad maskinpark och plats för ett matbord för 2-4 personer. Härligt vardagsrum med plats för både soffmöblemang och matbord, här finner vi dessutom ett fint ljusinsläpp från det stora fönsterpartierna. Vidare finner vi ett generöst sovrum bra förvaringslösning i form av skjutdörrsgarderober och gott om yta för dubbelsäng och kontorshörna. Badrummet nås smidigt från hallen och har vitt kakel på väggarna och grått golv. Avslutningsvis bjuder lägenheten på ett fint vackert brett brädgolv och väggarna är släta och målade i en grå nyans.

Här bor man i en välskött fastigheten mitt centrum. Föreningens medlemmar har tillgång till den trevliga innergården som gömmer sig från stadspulsen, gemensam tvättstuga, varsitt förråd och ett cykelförråd. Från bostaden har man flertalet populära restauranger, caféer och butiker runt hörnet. Helsingborg C ligger en kort promenad bort och tar pendlaren smidigt vidare med buss, båt eller tåg. Med andra ord ett klockrent city-läge!

Varmt välkommen på visning med SkandiaMäklarna!

Mer om mäklarna