Centrum, Helsingborg

Fågelsångsgatan 18

REDO™
  • 2 rum
  • 47 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 2 050 000 kr
Månadsavgift: 4 008 kr/mån

När sekelskiftscharm kombineras med nytt!

Varmt välkommen in på Fågelsångsgatan 18 och denna sekelskiftscharm. Här möts du av eleganta stuckaturer, breda fönsterkarmar och högt till tak, kombinerat med fina moderna inslag. Den gemensamma innergården bjuder på en generös uteplats som förmedlar en känsla av tidigt 1900-tal. Bostaden genomgick en omfattande renovering år 2019 och erbjuder nu en bekväm och stilfull boendemiljö med högsta standard.

Det charmiga sovrummet vetter mot den stillsamma innergården och bjuder in till avkoppling. Det lyxiga och välplanerade köket är utrustat med moderna apparater och erbjuder en inspirerande plats för matlagning och samvaro. I det stora och rymliga vardagsrummet finns gott om utrymme för en generös soffgrupp, soffbord, TV-bänk och annat möblemang som passar din livsstil.

Fastigheten, uppförd år 1884, har varsamt bevarats genom åren och genomgick omfattande renoveringar år 2017 i samband med bildandet av föreningen. På underbara Fågelsångsgatan bor du inte bara i en vacker och fridfull miljö, utan även med närhet till det mesta du behöver. Öresundsparken med sina grönskande träd och blommor ligger direkt bakom huset, medan havet och stranden nås på bara fem minuters promenadavstånd. Ett rikt utbud av restauranger, bekväma butiker, apotek och utmärkta kommunikationsmöjligheter finns inom bekvämt gångavstånd, vilket gör detta till en drömboende i centrala Helsingborg.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centrum, Helsingborg

Fågelsångsgatan 18

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.