Centrum, Helsingborg

Södra Strandgatan 7

Såld
  • 4 rum
  • 120 kvm
  • Bostadsrätt

Totalrenoverad fyra om 120 kvm med fina snickerier & exklusiva materialval. Låg avgift & hiss!

Mitt i city, i läcker sekelskiftsfastighet finner vi denna mycket charmiga fyra om 120 kvm. Vad sägs om fiskbensgolv, exklusivt kök från Ballingslöv, härlig takhöjd, trevliga snickerier och takrosetter? Välkommen till en bostadsrätt som andas anno 1907.

Från Södra Strandgatan når vi den ståtliga huvudentrén som bekvämt erbjuder hiss upp till våning fem. Väl innanför bostadens dörr möts vi av häftig disponering med ljus och härlig rymd. Hallen går centralt genom hela bostaden och tar oss till samtliga rum. Ut mot gatan finner vi ett stort vardagsrum med plats för två separata möblemang, matsal och exklusivt kök med köksö från Ballingslöv i anslutning. Det stora sociala rummet erbjuder goda ytor för större sällskap och andas ljus och rymd med ca 2,9 m i takhöjd och stora fönsterpartier ut mot Möllegränden. Lägenheten är genomgående och har tre rejäla sovrum i fil med goda förvaringslösningar och med fönster mot den lugna innergården. Vidare finner två moderna badrum med påkostade materialval, golvvärme och tvättmaskiner. Bostaden är i allmänt fint skick, och erbjuder en standard värd att upplevas på plats.

Här bor du mitt i stadens hjärta med gångavstånd till nöjen, shopping, barer, caféer, restauranger samt Helsingborgs vackra hamnstråk. Campus når du med några minuters gångavstånd och Helsingborg C ligger 150 meter från porten, perfekt för både studenten och pendlaren. Sammantaget ett hemtrevligt boende mitt i stadens puls. Det härliga läget och skyddade atmosfären ger ett lugn samtidigt som hissen tar oss ner till det bästa staden har att erbjuda.

Varmt välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna!

Mer om mäklarna