Centrum, Helsingborg

Lilla Bergaliden 3

REDO™
  • 3 rum
  • 76 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 2 195 000 kr
Månadsavgift: 5 342 kr/mån

Klockrent planerad trea mitt i centrum. Minimal insyn och riktigt välskött fastighet.

Klockrent planerad trea mitt i centrum. Minimal insyn och riktigt välskött fastighet.

Nu finner vi denna nyrenoverade city-bostad med adress Lilla Bergaliden 3 ute till försäljning. Vill du bo med gångavstånd till stadens breda utbud av shopping, restauranger, nöjesliv och aktiviteter? Då finns chansen att bli ägare till denna mycket fint disponerade trea om 76 kvm.

Vi välkomnas till en välskött fastighet uppförd 1939. Föreningen har genomfört omfattande renoveringar av fasad och balkonger, vilket ger ett riktigt bra första intryck. Lägenheten ligger belägen en halv trappa upp, och har i och med suterräng, minimal insyn. Väl inne i bostaden finner vi härlig genomgående disposition med stora sociala ytor för matplats och soffmöblemang, där IKEA-köket ligger halvöppet mot matplats och vardagsrummet. Vidare finner ett fräscht badrum i microcement med duschhörna, rymligt master-bedroom gott om garderober samt ett extra gäst/kontors-rum. Bostaden bjuder på bra med förvaringsmöjligheter i form av garderober i både sovrum och hall.

Här bor du i en omtyckt förening med bra underhållsplan och ekonomi. Föreningen består av 50 bostadsrätter och 12 uthyrningslokaler, vilket ger en stabil intäkt till föreningen. Som bostadsrättsinnehavare har du tillgång till tvättstuga, källarförråd (ca fem kvm) samt ett cykelförråd.

Sammantaget en fin bostadsrätt belägen på en attraktiv adress med ett insynsskyddat läge. Varmt välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centrum, Helsingborg

Lilla Bergaliden 3

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.