Centrum, Helsingborg

Nedre Långvinkelsgatan 14

Såld
  • 3 rum
  • 107 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad fyra om ca 107 kvm, rymliga rum & uteplats. Hiss finns!

Med såväl varsam som bestämd hand, har fastigheterna i korsningen mellan Nedre Långvinkelsgatan och Springpostgränden förädlas. I ett av Helsingborgs äldsta kvarter, ett stenkast från Kullagatan och city, har tre vackra grannfastigheter ombildats under 2022-2023. Byggnadernas unika formspråk behålls och lyfts fram i en finstämd balans mellan funktionalitet och modernitet. Nu har du möjligheten att bli "City-bo" i en av föreningens läckra våningar. Bostadsrätten erbjuder ett exklusivt intryck där inredningslinjen skänker en tidlös, harmonisk och långsiktig grund till dina egna inredningsdrömmar. Interiört präglas lägenheten av kvalitativa ytskikt som går hand i hand med de idag dominerande inslagen av natursten, massiva träinslag och naturnära färger som går ton-i-ton.

Lägenheten fördelar sina 107 kvadratmeter på tre rum och kök. Ett rejält socialt vardagsrum med plats för både matbord och soffgrupp samsas med stora rejäla fönster, luftig takhöjd och ett härligt ljusinsläpp. Det sandfärgade Marbodalköket för tankarna till något stilrent och elegant med greplösa och mjukstängande lådor, luckor med beslag i svart stål, bänkskiva i granit, svart vattenblandare, top-of-the-line utrustning från Siemens samt ett fint skafferi med industriglas. Badrummet erbjuder svart och vit klinker och sandfärgat kakel på väggar, infälld blandare och industriduschväggar i svart, tvätt/tork-maskin och förvaringsskåp. Vidare finner vi två sovrum i olika storlekar varav ett rejält master-bedroom. Slutligen har vi en gäst-wc samt en egen liten uteplats mot innergården som vackert vetter mot Kärnan.

De valda inredningskontrasterna i lägenheterna gör att färger och material framhäver varandra. Kallt möter varmt, klassiskt möter modernt och hårt möter mjukt. En industriflirt görs i vissa interiörväggar där industriglas installeras till sovrummen med släta, svarta bågar. Ytskikten i rummen knyts samman av massiva ekstavar i fiskbensmönster från Tarkett som utgör lägenheternas golvtema där den mjuka borstningen på stavarna skapar en fin yta.

Här bor vi med lyxen av nutidens bekvämligheter samtidigt som vi avnjuter en atmosfär från svunna tider intill mysiga Landborgen. Området präglas av unika färgglada fastigheter som länkar myllrande och nöjesfyllda torg med lugnet i stadens norra delar. Det centrala läget är anpassat efter livsnjutarens livssyn med nöjen, shopping, ett rikt restaurangutbud och resande via Helsingborgs C alldeles runt hörnet. En plats man ogärna lämnar när man väl har fått smak på den.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till ansvarig mäklare!

Mer om mäklarna