Centrum/Slottshöjden, Helsingborg

Mäster Jacobs gata 1 B

Såld
  • 2 rum
  • 56 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad 2:a på Slottshöjden med inglasad balkong. Stabil förening & låg avgift!

Välplanerad 2:a på Slottshöjden med inglasad balkong. Stabil förening & låg avgift!

Varmt välkommen till Mäster Jacobs gata 1B och denna genomtänkta 2:a om 56 kvm. En klockren bostadsrätt på attraktiva Slotthöjden med närhet till allt man behöver för en praktisk och bekväm vardag.

Bostaden har genom åren ständigt renoverats och underhållits med stilrena och tidlösa materialval. Köket är praktiskt och installerades 06, den maskinella utrustningen består av kyl/frys, häll, fläkt, ugn och micro. Badrummet är helkaklat med modernt kakel och klinker, här finns dusch, kommod med tillhörande spegel samt wc. Bostaden är genomgående och enkel att möblera efter eget tycke och behov.
Från det rymliga vardagsrummet kan du njuta av den inglasade balkongen som är praktiskt användbar stora delar av året. Förvaringsbehoven kan enkelt lösas med den stora garderobsväggen i sovrummet.

Brf Masten är en stabil och välskött HSB förening med god underhållsplan och bra avgifter. Boende i föreningen har tillgång till varsitt källarförråd, ett vindsförråd, gemensam tvättstuga, övernattningslägenhet samt en härlig utemiljö med grillmöjlighet. Från Slottshöjden når du centrum och Olympia inom några minuters gångavstånd, perfekt för den som vill bo nära stadens utbud av restauranger, shopping, natur och nöjesliv. Föreningen erbjuder p-plats mot kostnad (separat kö).

Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare vid intresse!

Mer om mäklarna