Centrum/Slottshöjden, Helsingborg

Rektorsgatan 14

Såld
  • 1 rum
  • 44 kvm
  • Bostadsrätt

ljus 1:a på våning 5! Fräscha ytskikt samt hiss.

ljus 1:a på våning 5! Fräscha ytskikt samt hiss.

KOMMANDE!
Varmt välkommen till Rektorsgatan 14 och denna väldisponerad 1:a!

Med sin kvadratsmarta planlösning har vi möjlighet att erbjuda dig denna ljusa bostad med låg avgift i centrala Helsingborg.

En välplanerad bostad med generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Bostaden består av 44 kvadratmeter med ett lättmöblerat vardagsrum som tar emot en stor soffgrupp, tv-bänk & annat valfritt möblemang. Sängen går enkelt att placera i sovalkoven som finns i vardagsrummet.
Köket är tidlöst och generöst, med en maskinell del bestående av kyl/frys, häll, ugn och fläkt. Vidare har vi ett halvkaklat badrum i neutrala färger utrustat med badkar, handdukstork och vask med kommod. Badrummet är även förberett för tvättmaskin. Sammantaget är detta en utmärkt första bostad som väntar på sin nästa ägare.

Läget på Slottshöjden är det bästa tänkbara med endast 10 minuters gångavstånd till centrala Helsingborg. I närområdet finner vi flertalet skolor, idrottsarenor samt parker. Ett stenkast från porten har man livsmedelsaffär, restauranger, busshållplats, kemtvätt och alla möjliga bekvämligheter som förenklar vardagen.
Varmt välkommen på visning med SkandiaMäklarna!

Läs gärna mer om föreningen på deras hemsida: https://rektorsgatan12-16.bostadsratterna.se/

Mer om mäklarna