Ättekulla, Helsingborg

Bärnstensgatan 32

Såld
  • 3 rum
  • 81,5 kvm
  • Bostadsrätt

På områdets bästa läge, högt uppe i huset på våning 6 av 8 - med inglasad balkong & sundsutsikt!

På områdets bästa läge, högt upp i huset på våning 6 av 8 kan vi äntligen presentera en av Ättekullas finaste treor! Du kanske har drömt om att bo högt upp med ordentligt ljusinsläpp, sundsutsikt och minimal insyn? Då är denna sällsynta bostadsrätt något för dig.

Längst ner bland huskropparna på Ättekulla och alldeles intill Raus lugna åkerfält finner vi porten till Bärnstensgatan 32. Boende i området vittnar om att just denna trappuppgång är något utöver det vanliga. Läget och utsikten som sträcker sig över Öresund och Ven från dom övre våningarna är något helt unikt och sällsynt. Hissen från markplan tar oss smidigt upp till våningsplanet. Väl innanför entrédörren fördelar sig 81,5 kvadratmeter på tre rum och kök. Disponeringen, ljusinsläppet och det fina skicket går som en röd tråd genom hela lägenheten. Köket från Kvik är både stilrent, arbetsvänligt och rymmer gott om förvaring tack vare dom extra djupa lådorna på 71cm. Köket är fullutrustat med vitvaror från Siemens och ligger öppet mot matplats och vardagsrum, vilket bjuder in till en social oas med det inglasade uterummet i anslutning. Vidare har vi två stora sovrum med goda förvaringsmöjligheter samt ett helkaklat badrum med golvvärme och tvätt/tork-maskin från Samsung. Lägenheten bjuder på ett enhetligt parkettgolv, vitmålade väggar och allmänt fina ytskikt. För nästa ägare är det alltså bara att flytta in och njuta i många år av denna extraordinära bostad!

Här bor man i en stabil och välskött bostadsrättsförening. Föreningens medlemmar har tillgång till fina innergårdar med grillplats, gym hos grannföreningen, aktivitetslokal samt övernattningslägenhet. För bilägare erbjuds garage och p-plats mot kostnad (separat kö) och till varje bostadsrätt finns ett förråd i källarplan. Från området har man nära till Örby ängar, gårdsbutik på Raus, City Gross och snabbmatsrestaurang. Bussen går med täta förbindelser ett stenkast bort och för pendlaren finns tåg från Ramlösa station. Sammantaget ett praktiskt boende med all tänkbar service nära till hands.

Varmt välkommen på visning med SkandiaMäklarna!

Mer om mäklarna