Ättekulla, Helsingborg

Bärnstensgatan 10

Såld
  • 2 rum
  • 57 kvm
  • Bostadsrätt

Populär 2:a med inglasad balkong, fri utsikt över hav och öppna fält!

Varmt välkomna till Bärnstensgatan 10!
Bostaden har genomgått en omfattande renovering 2016 med materialval av hög kvalitet.

Ni välkomnas in genom entrén till den ljusa och luftiga hallen med goda avhängningsmöjligheter.
I anslutning når vi det helkaklade badrummet där ägarna fokuserat på hög kvalitet. Golvvärme, elektrisk handdukstork och tvättmaskin är en del av vad badrummet har att erbjuda.

Kök och vardagsrum är genomgående. I anslutning till köket finner vi en större matplats som rymmer ett gediget matbord med plats för 6-8 pers. Härifrån når man även den stora inglasade balkongen där de lagt ner mycket kärlek på att få en mysig känsla.
Den inglasade balkongen ger en känsla av att bostaden blir ett extra rum då det finns både infravärme och vinyl klick-golv. Utsikt över havet och de fria fälten är något man inte får glömma att poängtera!
Från matplatsen når vi det luftiga vardagsrummet med stora fönster och plats för en stor soffgrupp men även en större kontorshörna.

Köket erbjuder fullutrustad maskinpark, rikligt med förvaringsutrymmen, vägghängda köksskåp med belysning och en bänkskiva i sten.
Från köket når vi det stora sovrummet som erbjuder ett härligt ljusinsläpp från fönstret. Sovrummet ger plats för både en större säng och goda förvaringsmöjligheter.

Längs golvet ligger ett genomgående parkettgolv av varm karaktär. El är bytt i hela lägenheten 2016.

Sammantaget får man en bostad man verkligen kan trivas i och det enda du behöver göra är att flytta rakt in.
Man bor i en bra förening och närhet till det mesta vardagen kräver!

Välkommen hem!

Mer om mäklarna