Ättekulla, Helsingborg

Bärnstensgatan 26

REDO™
  • 2 rum
  • 57 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 395 000 kr
Månadsavgift: 4 158 kr/mån

På ett av områdets kanske bästa läge kan vi nu presentera denna rymliga tvårummare!

Välkommen till Bärnstensgatan 26, högst upp i huset på sjunde våningen väntar denna bostad som kan garantera ett fint ljusinsläpp, en inglasad balkong som är insynsskyddad och en fri vy över Glumslövs backar & Hilleshögs dalar samt Naturreservat Ättekulla!

Det första du möts av innanför ytterdörren är den magiska balkongen och ett fint ljusinsläpp. Bostaden erbjuder en öppen & social planlösning mellan matplats och vardagsrum i anslutning till balkongen. Här kan ni enkelt avnjuta fina stunder med vänner och familj utan bekymmer. Vidare finner vi ett praktiskt kök avskiljt från vardagsrummet som erbjuder bra arbetsytor och mängder med förvaring. Sovrummet rymmer enkelt en dubbelsäng, förvaring för två och en arbetsbänk. Badrummet är rymligt med gott om plats för dusch och tvättmaskin!

Här bor man i en stabil och välskött bostadsrättsförening i ett lugnt och härligt område. Föreningens medlemmar har tillgång till fina innergårdar med grillplats, gym hos grannföreningen, aktivitetslokal samt övernattningslägenhet. För bilägare erbjuds garage och p-plats mot kostnad (separat kö) och till varje bostadsrätt finns ett förråd i källarplan. Från området har man nära till Örby ängar, gårdsbutik på Raus, City Gross och snabbmatsrestaurang. Bussen går med täta förbindelser ett stenkast bort och för pendlaren finns tåg från Ramlösa station. Sammantaget ett praktiskt boende med all tänkbar service nära till hands.

Varmt välkommen på visning med SkandiaMäklarna!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Ättekulla, Helsingborg

Bärnstensgatan 26

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.