Ättekulla, Helsingborg

Ättekullagatan 18

Såld
  • 2 rum
  • 64,5 kvm
  • Bostadsrätt

Lyx är bara förnamnet! Totalrenoverad 2:A med inglasad balkong.

Lyx är bara förnamnet! Totalrenoverad 2:A med inglasad balkong.

Stig in genom dörren till Ättekullagatan 18 och låt dig överraskas av denna enastående tvåa på cirka 65 kvadratmeter!
Under 2020 genomgick bostaden en omfattande renovering där varje detalj har varsamt valts ut. Varje yta i lägenheten, från väggarna till golven, är helt nya och ger nästa ägare möjligheten att möblera efter sina behov.

Det moderna köket stjäl genast din uppmärksamhet och utgör hjärtat i hemmet. Med sina eleganta trämönstrade luckor, påkostade detaljer såsom stenbänkskiva och toppmoderna bekvämligheter är det en plats där matlagandet blir till en fröjd! Här finns gott om arbetsyta och plats för ett stort matbord för 4-6 personer. Från köket når vi dessutom den stora inglasade balkongen i väst.

Bostaden bjuder på generösa ytor redan när man kliver in från ytterdörren. Vardagsrummet är välplanerat och erbjuder plats för en större soffgrupp, soffbord och annat tänkbart möblemang om så önskas. Vidare har vi ett mysigt sovrum och i anslutning en lyxig walk-in Closed som underlättar förvaringsbiten.
Från hallen når vi badrummet och här låter vi bilderna tala för sig själv. Badrummet ett helkaklat och de svarta detaljerna gör det extra elegant. Badrummet är försedd med: dusch, kommod med underskåp, spegel, Wc och tvättmaskin.
I denna bostad blir vardagslivet en njutning och att bjuda in vänner och familj blir en självklarhet.

Föreningen är välskött och ordningsam, med hiss som en extra bekvämlighet. Ättekulla är ett lugnt och trivsamt område med närhet till motionsspår och vackra promenadstigar, vilket gör detta boende till den perfekta matchningen för både den yngre och äldre generationen. Med närhet till matbutiker, trevliga restauranger och smidiga kommunikationer till centrum, erbjuder Ättekullagatan 18 en idealisk plats att kalla hem.

Varmt välkomna på visning för att uppleva denna unika pärla där varje detalj har omsorgsfullt utvalts för att skapa en bostad som inte bara imponerar utan också berör!

- P-plats: 86kr/Mån
- Garage: 330kr/Mån

Mer om mäklarna