Ättekulla, Helsingborg

Ättekullagatan 6

Såld
  • 2 rum
  • 50,5 kvm
  • Bostadsrätt

Nyrenoverad & modern 2:a med låg avgift, hiss samt inglasad balkong.

Nyrenoverad & modern 2:a med låg avgift, hiss samt inglasad balkong.

Varmt välkommen till Ättekullagatan 6 och denna fantastiska tvåa med låg avgift!

Hela lägenheten har genomgått en omfattande renovering, och varje detalj strålar av nytänkande och kvalitet. Det moderna köket utgör hjärtat i hemmet med sina eleganta svarta luckor och moderna bekvämligheter. Alla ytskikt, från väggarna till golven, är helt nya och underlättar för nästa köpare att sätta sina detaljer.

Bostaden har generösa ytor som inkluderar ett mysigt sovrum och ett helkaklat badrum i väldigt fint skick. Den stora, inglasade balkongen i sydvästläge ger en vy över den gemensamma innergården och blir en underbar plats att njuta av vardagslivet eller att bjuda in vänner och familj.

Föreningen är mycket välskött och ordningsam, med bekvämligheter som hiss. Ättekulla är ett lugnt och trivsamt område med närhet till motionsspår och vackra promenadstigar, vilket gör detta boende till en perfekt match för både den yngre och äldre generationen. Med närhet till matbutiker, trevliga restauranger och goda kommunikationer till centrum, erbjuder Ättekullagatan 6 en idealisk plats att kalla hem. Välkomna på visning och upptäck denna unika pärla!

- P-plats: 86kr/Mån
- Garage: 330kr/Mån

Mer om mäklarna