Ättekulla, Helsingborg

Bärnstensgatan 17B

Såld
  • 2 rum
  • 46 kvm
  • Bostadsrätt

Snygg tvåa på bottenvåning!

Denna unika tvåa på bottenvåningen erbjuder en exceptionell möjlighet att skapa ditt drömboende. Med en charmig inglasad balkong och en generös uteplats blir detta inte bara en bostad, utan en plats att verkligen trivas och umgås på. Den härliga och öppna planlösningen är designad för att skapa en social och trivsam atmosfär. Det fullutrustade köket imponerar med stora förvaringsmöjligheter och kommer komplett med en omfattande maskinpark, vilket gör matlagningen till en fröjd. Badrummet har nyligen genomgått ett stambyte genom föreningen, vilket inte bara ger en känsla av modernitet utan också ger trygghet för framtiden.
Sovrummet är rymligt och välplanerat med gott om plats för garderober och en bekväm dubbelsäng. Vardagsrummet är flexibelt och enkelt att möblera efter dina önskemål, vare sig det är med en stor soffa, ett matbord eller till och med en arbetsyta. Den inglasade balkongen blir en förlängning av ditt vardagsrum och blir ett underbart ställe att njuta av året om. På sommaren blir uteplatsen din egna privata oas där du kan njuta av solen och friska luften.

Läget är optimalt med närhet till affärer, butiker, busshållplats och E6, vilket gör det lätt att pendla och ha allt du behöver inom bekvämt avstånd. Dessutom har du grönområden runt omkring, vilket ger möjlighet till avkopplande promenader eller aktiviteter utomhus. Denna bostad erbjuder inte bara en plats att bo utan en livsstil där komfort och bekvämlighet står i fokus.

Välkommen på visning!

Mer om mäklarna