Adolfsberg, Helsingborg

Södra Hunnetorpsvägen 116

Såld
  • 3 rum
  • 80 kvm
  • Bostadsrätt

Trea på 80 kvm till salu! Vån 2 av 3

Varmt välkomna till denna charmiga trea med optimalt läge på Södra Hunnetorpsvägen 116 . Belägen på andra våningen, möts du av en trivsam bostad med en inglasad balkong som bjuder in ljuset. Med sina generösa 80 kvadratmeter fördelade på 3 rum och kök utgör detta hem en harmonisk och välplanerad boendemiljö.

Köket, beläget till vänster vid entrén, imponerar med sin rymd och är utrustat med en komplett maskinpark. Här finns gott om förvaringsmöjligheter och plats för ett matbord där måltider kan avnjutas med nära och kära (diskmaskin funkar delvis). Den tilltagna ytan skapar en trivsam atmosfär och underlättar för både vardag och sociala sammankomster. Det rymliga vardagsrummet, lättmöblerat och inbjudande, blir en central plats för avkoppling och gemenskap. Från vardagsrummet når du även den generösa inglasade balkongen som vetter söderut, vilket skapar en underbar plats att njuta av soliga dagar eller lugna kvällar.
Bostaden stoltserar med två väl tilltagna sovrum, båda erbjuder gott om plats för förvaring i form av garderober och utrymme för en dubbelsäng. Badrum utfört i neutrala färger med tvättmaskin. Dessutom finns det en gästtoalett. Föreningen planerar ett stambyte inom närmaste åren där du kan få ett helt nytt badrum.

Läget är svårslaget med närhet till naturområden, perfekt för avkopplande promenader och friluftsliv som Jordbodalen. Dessutom finner du bekvämligheter som busshållplats, affärer och butiker på endast ett stenkast avstånd. Denna bostad utgör inte bara ett hem, utan även en möjlighet att leva bekvämt och njuta av det bästa som omgivningen har att erbjuda. Välkommen till ditt nya boende på Södra Hunnetorpsvägen 116!
Möjlighet till snabbt tillträde finns!

Internet 50/10 ingår i avgiften. Fiber via stadsnät finns som alternativ (separat kostnad)
Garage 240 (separat avgift)
P-plats 100 kr (separat avgift)
Gym, bastu, och andra aktiviteter "Fritidsklubben" genom medlemsavgiften på 150 :- /år

Mer om mäklarna