Adolfsberg, Helsingborg

Södra Hunnetorpsvägen 42C

REDO™
  • 3 rum
  • 77,5 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 095 000 kr
Månadsavgift: 5 484 kr/mån

Trevlig och fräsch lägenhet med inglasad balkong!

Varmt välkommen till denna bostad där man får mycket för pengarna! Nu erbjuds möjligheten att förvärva en riktigt trevlig trerummare med inglasad balkong. Här finns allt man kan önska sig såsom härligt ljusflöde, grönskande omgivning och närhet till vad staden har att erbjuda. Bostaden har dessutom fin utsikt över grönområdena utanför.

Lägenheten fördelar sina 77,5 välplanerade kvadrat på fyra rum och kök då nuvarande ägare valt att sätta upp en gipsvägg för att dela av ett av det stora sovrummen till två. För den som vill kan man enkelt återställa lägenheten till den ursprungliga planlösningen om tre rum och kök. Innanför dörrarna erbjuds ett fräscht kök som har en naturlig plats för ett tänkbart matbord med plats för upp till 6 personer. Den maskinella utrustningen består av: kyl/frys, induktionshäll, ugn samt fläkt som alla är relativt nyinköpta. Slutligen erbjuder bostaden tre sovrum samt ett vardagsrum med plats för större sociala tillställningar. Den trevliga och inglasade balkongen når man via vardagsrummet. Lägenheten har också ett helkaklat badrum med dusch, kommod, wc samt tvättmaskin. Man har även delat av badrummet för att få en separat gästtoalett.

Till lägenheten finns ett tillhörande förråd och föreningen har goda möjligheter för parkering. Utöver detta så har man även ett motionsrum som medlemmarna får nyttja samt en festlokal man kan hyra.

- P-Plats: 100kr/Mån
- Garage: 250kr/Mån

Södra Hunnetorpsvägen är belägen i ett populärt område med närhet till vackra grönområden, förskolor, skolor, träningsanläggningar och utmärkta bussförbindelser till stadens centrum. För bilpendlare är E4/E6 lättillgängliga inom några minuters körning.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

  • Nuvarande planlöning - 4 ROK
    Nuvarande planlöning - 4 ROK
  • Ursprunglig planlösning - 3 ROK
    Ursprunglig planlösning - 3 ROK

Adolfsberg, Helsingborg

Södra Hunnetorpsvägen 42C

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.